Pink Barbie Hair // New Hair Colour For Me.

Og BOOOOM - så gik man lige fra blondt til pink, og gud hvor jeg elsker det! Jeg er nu også officelt mere brunette igen, og er godt på vej tilbage til min gamle hårfarve med det brune, hvilket faktisk er ret okay og jeg føler mig også mere til pas nu og kan genkende mig selv igen - men jeg elsker, som i ELSKER det pinke! Det er min søde bedsteveninde og nabo, som lige fik forvandlet håret igår, og det er bare så smukt! Det var det her hår som jeg skulle have haft til min fagprøve, men da den nu officelt er aflyst og ikke bliver til noget, så ville jeg altså stadig have håret, og se nu bare.. Jeg føler mig virkelig som en fin lille prinsesse, og håret passer bare til alle mine kjoler og spænder - det er ren magi!

Så ja der er sket en lille forvandling, men det var nu også det jeg gerne ville have, da jeg følte mit hår trængte til et nyt boost og i og med jeg starter på arbejde igen på tirsdag, så skulle det gerne være helst inden der, og det skete så nu - og resultatet er så smukt!
Hvad syntes i om den nye forvandling? Er det for meget eller passer det lige til mig? Som min bedsteveninde sagde, hvis der er nogle som skal have pink i håret, så er det dig!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer

Ceciliechristence
Ceciliechristence,
wow siger jeg bare , hvor er det både smukt men også mega fedt! <3
nouw.com/ceciliechristence
nicolinepraus
nicolinepraus,
Mange tusind tak søde. <3
nouw.com/nicolinepraus