Sunday Mood.

Picture Wall In My Office.

picturewall

Selvom jeg godt ved jeg har sagt jeg ikke vil fortælle jer om mit store projekt i nu og hvad det er jeg går og arbejder på, så vil jeg dog gerne tage jer lidt med på rejsen, men hvor projektet som sådan ikke bliver afsløret.. Lige nu arbejder jeg på højtryk herhjemme, for at få alt færdigt inde på mit kontor, så jeg kan komme igang med det store projekt og det rigtige arbejde! Jeg har flyttet lidt rundt herhjemme i lejligheden, og fået lavet et fint lille kontor, som skal bruges til det fremtidige projekt, men jeg mangler altså noget derinde.. Jeg har en stor hvid væg overfor mit skrivebord, som virkelig mangler nogle billeder, og planen er at hele væggen skal fyldes med en masse inspiration! Jeg har kigget lidt på pinterest som i kan se oppe på billederne, og det er noget alla det jeg vildt gerne vil have lavet.. Det er spændene, inspirerende og super flot! Derfor har jeg været inde på artboxone.dk hjemmeside og fundet nogle vildt lækre billeder, som ville passe perfekt ind! ikke-angivet-1

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her

Billederne i ser deroppe er mega inspirerende og så er de også bare super fine! Jeg er især virkelig vild med Boss Lady og citatet: “She designed a life she loved”.. Mega inspirerende, og som sagt så er de super smukke og ville passe perfekt ind i mit hjem! Artboxone har en masse andre lækre billeder og alle sammen til en virkelig god pris, så jeg synes helt klart i skal tjekke dem ud, hvis i også er på udkig efter nogle lækre billeder til hjemmet.. Jeg mangler generelt en del her i mit hjem, da jeg synes mange af væggene mangler liv, men nu tager vi et rum og projekt afgangen!

Hvad synes i om billederne og ideen omkring en billede væg? Noget der ville kunne fungere, eller synes i det bliver for meget? Og vil i meget gerne snart vide noget om projektet eller er i ligeglad? 😉 Jeg vil ihvertfald gerne selv fortælle jer det, men jeg trækker den lige lidt i nu.. Ihvertfald til alt er på plads, hihi!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Uuuh, pleease! Hvad er det for et projekt? :))) lækre billeder, sådan nogle skal jeg da have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Jeg lover så snart alt er på plads at afslører det, men for nu er det en hemmelighed 😉
   De er nemlig virkelig fine!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Mood.