Outfit of the day: Yellow dress.

Kjole - Her.

Så blev det Tirsdag, og jeg har haft en helt igennem fantastisk dag på job, med en masse dejlige overraskelser undervejs, så det har bare være en helt igennem fantastisk dag! Jeg havde en rigtig øv dag i går, så derfor kom der ikke lige noget op på bloggen, da jeg slet ikke var i et mood til noget, andet end at ligge på min sofa, med min dyne og bare ligge der og lukke af for alt.. Jeg kan godt mærke jeg er utrolig sårbar lige i øjeblikket og virkelig bliver mærket af alt og alle, derfor tager jeg også en dag af gangen i øjeblikket og lader mig selv få ro, når jeg har brug for det! Men som sagt dagen i dag har været helt vildt god, og der har mit humør og generelt mig, været i top - så det har været fantastisk! Det er rart når det hele bare spiller, og man mærker en dejlig ro inde i en - flere af disse dage, tak!

I dag har jeg også haft en af mine nye og bestemt også yndlings kjoler på - nemlig denne smukke fine gule kjole, fra skønne Samsøe Samsøe! Jeg har ventet så længe på denne kjole, og bare håbet den snart ville lande i butikken, og booooom det gjorde den nu, og JEG ELSKER DEN! Den er helt igennem fantastisk at have på, har de smukkeste farver og man føler sig bare som en lille prinsesse! Den er nærmest som et kunstværk, og jeg ved bare at jeg er forelsket i denne smukke kjole, fordi den gør mig så glad - jeg elsker at have den på! Yay! Jeg har også linket til kjolen, hvis i kunne have interesse i den - den er ihvertfald helt igennem fantastisk og så smuk!

Jeg håber i alle sammen har haft en helt igennem fantastisk tirsdag, og måske har nydt den dejlige sol, som har været fremme. Har i måske haft nogle spændene planer og hvad syntes i om kjolen?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer