Outfit of the day: blue jacket.

Jakke - HM // T-shirt - Nakd // Nederdel - Vero Moda // Strømpebukser - Rema1000.

Hello Sweeties og glædelig tirsdag! Jeg har sat mig for at have en bedre dag i dag end i går, da mandagen bare slet ikke var min dag. Jeg fik desværre en dum besked fra sygehuset, som har gjort mig lidt frustreret og ked af det, men som i dag har løst sig, og nu føler jeg mig hørt, og det gir mig en smule ro igen.. Måske jeg åbner op for det en dag, men for nu, så holder jeg mine kort tæt, da det er et ekstremt følsomt emne for mig, og som jeg er utrolig påvirket af lige nu. Men udover det var mandagen okay, og blodtapningen gik simpelthen så fint! De fandt blodet med det samme, og så var det de sødeste læger derude, så man blev virkelig bare forkælet og der var de helt rigtige forhold, i forhold til Corona, så jeg var glad og lettet! Dejligt at kunne gøre en forskel!

Men som sagt har jeg sat mig for at dagen i dag skal være god, og indtil videre har den været ret så fantastisk! Jeg har haft en killer workout, gået en dejlig lang og varm tur i solen, besøgt en genbrugs butik, drukket kaffe med min mutti og købt nogle fine nye ting til lejligheden - så alt i alt en god dag! Udover det har jeg lagt makeup for første gang i langtid og taget andet tøj på end jogging tøj, så derfor skulle i, ikke snydes for et outfit of the day! Jeg har taget et sæt på, som jeg faktisk syntes er meget simpelt, og så lige toppet det med en blå jakke/blazer fra HM! Det er en gammel sag jeg købte i Tyskland (før corona, og da verden var så fin!), til sølle 10 euro, og jeg elsker den! Den er så fin, og når vejret bliver endnu bedre, så kommer jeg til at bruge den kun som jakke, så flot! Elsker mønstret og farven!

Resten af eftermiddagen skal bruges ude i solen igen, da jeg er lidt er på jagt efter nogle blomster til min ene vase, og ellers ro herhjemme! Jeg er en smule træt i dag efter en voldsom dag i går, men jeg har det godt - bare rolig!
Hvad syntes i om outfittet?
xx N.

Synes godt om

Kommentarer