Outfit From Yesterday.

Outfit From Yesterday.

//top – Bilka / sort busker – pieces / hvid lang cardigan – Vila//
Hejsa dejlige læsere og velkommen til min blog! Nu kom dagen hvor første indlæg skulle skrives, og jeg har glædet mig så meget til at skulle komme igang. Det første indlæg bliver et outfit som jeg havde på igår. Det et meget simpelt outfit, men jeg valgte at tilføje min elskede hvide lange cardigan, da jeg synes det gjorde det hele lidt mere feminint. Dagen har ellers stået på at få lavet lektier, fået bagt nogle protein muffins (opskrift kommer hvis i ønsker det!) og nu vil jeg smutte på arbejde. Skriv i kommentaren hvis i har nogle forslag til indlæg, det vil jeg kun sætte pris på.
God tirsdag til jer alle. 🙂
Kys Nicoline. 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit From Yesterday.