Monday My Love.

Outfit // Black & Grey.


//Sko – Gave / Nederdel – Vero Moda / Trøje -Only//
Hejsa dejlige læsere. 
Nu er dagen endelig ved at slutte, og det takker jeg lidt for da det har været en virkelig hård dag for mig.. Der er sket en masse ting, som har gjort at jeg har måtte stoppe et kort sekund og trække vejret dybt, før jeg har kunne forsætte.. Dog er der også sket nogle gode ting, som fx at jeg har været sammen med mine skønne forældre på cafe, hvor jeg smagte den lækreste detox smoothie! Men jeg må indrømme jeg er også glad for dagen snart slutter, så jeg kan smutte i seng og forhåbentligt vågne til en bedre dag i morgen, med lidt mere held min vej.. Selvom der venter en terminsprøve i morgen, så håber jeg stadig dagen bliver bedre, da jeg virkelig godt kunne bruge bare lidt mere held for tiden.. 
Men jeg har længe gerne ville vise jer dette outfit, som jeg har fået sat sammen og som er gået hen og blevet mit yndlings! Specielt nederdelen er jeg virkelig vild med, selvom det er en virkelig gammel sag.. Jeg har købt den for længe siden, og har slet ikke fået den brugt, før nu.. Den er virkelig fin og kan styles på forskellige måder. Trøjen jeg har på er ny, og jeg købte den faktisk i lørdags, da jeg var oppe i byen med min forældre. Det er normalt en crop top, men med en højtaljede nederdel eller bukser kan man ikke se det, og jeg elsker at den kan bruges til lidt af hvert..  Jeg har allerede en masse ideer til outfits i hovedet med den trøje, som jeg glæder mig til at vise jer! 
Nu vil jeg lave mig en dejlig varm kop te og sætte mig tilbage i sofaen og prøve at slappe af, og nyde det sidste af aftenen, forhåbentligt uden nogle dumme overraskelser.. 
Kys Nicoline. 
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday My Love.