My Evening With Max Factor // New Video.

One Happy Girl – I GOT THE JOB!

ikke-navngivet-1

Jeg har holdt det her hemmeligt siden i tirsdags, og jeg har seriøst ville fortælle jer det hele tiden, men måtte lige vente til det hele var faldet på plads, og nu er det så sket, og jeg kan nu fortælle jer det… JEG HAR FÅET ARBEJDE HOS DYRBERG/KERN! Aaarh det er seriøst så vildt, og jeg så glad og taknemlig! Jeg skal arbejde inde hos dem i Magasin Odense, og jeg glæder mig så meget til at komme igang! Det skal ikke være nogle hemmelighed, at jeg har haft nogle ret hårde måneder uden arbejde og fast indkomst – men det ændre sig heldigvis alt sammen nu.. Jeg skal starte her den 1 juni, og som sagt så glæder jeg mig bare til at komme igang! Allerede efter jobsamtalen vidste jeg bare at det var der jeg ville arbejde, og har seriøst krydset alt jeg kunne – og heldigvis fik jeg det! Jeg bliver deres nye Sales Assistent, og det hele er bare så vildt, og jeg er så taknemlig for den her mulighed, og glæder mig bare til at starte – Bare det var nu!

Så hvis i kommer forbi Magasin Odense i den nærmeste fremtid, så smut da lige forbi Dyrberg/Kern og sige hej til mig, hvis jeg er på vagt – det vil da kun være hyggeligt!
Men som sagt jeg er den lykkeligste pige for tiden, og er glad for lykken endelig skinner lidt på mig 😉
Rigtig god fredag alle sammen!
Kys Nicoline.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Evening With Max Factor // New Video.