nyhed fra Elizabeth Arden // Flawless Finish Foundation.

// Reklame for Elizabeth Arden, My Beauty Guide App & SaetherBeauty.

I kan finde produktet lige her..

Hello sweeties! Jeg håber i nyder jeres dejlige fridag/helligdag, og at i alle sammen har det godt! På trods for at jeg gik virkelig sent i seng i går, grundet arbejde og en video jeg gerne ville have ud, så vågnede min krop 06.30 og ville ikke sove mere! Jeg valgte derfor at stå op, sætte en vask over og smutte op med noget pant. Udover det har jeg fået trænet og gået en dejlig lang tur i den smukkeste sol, så min dag har været i gang længe, på trods for klokken kun er nærmest 12. Men det er dejligt når kroppen vågner af sig selv, også selvom man måske ikke er helt så frisk. Jeg har det heldigvis også nogenlunde i dag efter mit stik i går - jeg har en smule kvalme og er træt, men det er bedre end de sidste par fredage, så nu håber jeg ikke det er fordi det venter mig i morgen, fordi det magter jeg ikke.. Heller ikke når jeg nu skal have en lørdagsvagt, hvor der højst sandsynligt bliver travlt, vi krydser fingre!

I dag vil jeg fortælle jer om denne lille fine og helt igennem fantastiske foundation, som jeg har været så heldig at få lov til at teste. Det er den nye foundation fra Elizabeth Arden, som findes i alle farver nærmest, det helt vildt og jeg har min i 160w. Det er første gang jeg prøver en foundation i den høje ende af prisskalaen, men der er altså vitterligt noget ved snakken, når man lige gir det ekstra for et produkt. Denne foundation indeholder vitamin C og E, og ligger utrolig smukt og naturligt på huden, og holder i 24 timer, som lovet! Jeg kan vitterligt tage den på om morgen, og selv efter 12 timers arbejde, så sidder den stadig super fint på huden, og det er et kæmpe plus for mig! Det eneste jeg ikke kan lide ved den er, at når jeg har mit psorasis i ansigtet, så kan jeg ikke bruge den, da produktet så samler sig på områderne i klumper, og det er ikke særlig pænt, men det er også det eneste dårlige jeg har at sige om produktet, ellers er jeg ret så vild med det, og mega beæret over at jeg måtte teste det - virkelig et smukt og godt produktet! Lige nu inde på min Instagram profil, Nicolinepraus, ligger der også en IGTV video hvor jeg snakker lidt om produktet, så smut gerne forbi og se den også, det ville jeg sætte pris på!

Er der nogle af jer som har prøvet den nye foundation fra Elizabeth Arden og hvis, hvad syntes i om den? Har i forresten måske også prøvet primeren? Jeg har sådan overvejet at købe den, men jeg er så meget i tvivl, så skriv gerne lige hvis i har prøvet den!
God fredag til jer alle, kys N.

Synes godt om

Kommentarer