Nye lamper til boligen // Le Klint Lamper.

// Reklame for Elbutikken.

Her // Her // Her.

Det er en træt Nico som sidder her i sofaen, og som lige er kommet hjem fra arbejde. Det har været en dag på farten, da vi har skulle gøre klar til en ny kampagne i morgen og få de ting taget ud som var med på den kampagne osv - og så var der aftenmøde her til aften, som tog lidt længere tid, end lige planlagt, men virkelig hyggelig! Vi fik snakket lidt om Bahne, hvordan de klarer sig og generelt alt om julen også, som banker på lige om lidt.. Men på grund af jeg kom lidt for sent i seng igår, så er jeg virkelig træt. Jeg kan mærke min energi er virkelig low, men jeg har nogle ting der lige skal ordnes, inden sengen kalder.. Jeg vil virkelig stræbe mig på at komme lidt tidligere i seng i dag, så jeg måske er lidt mere frisk til en god dag i morgen, med spændene ting - iiih! Udover det kom jeg også hjem til en lejlighed, hvor der stadig ingen maler har været, så alt er halvt færdigt og nærmest ikke gået i gang, der er plastik og affald overalt, og min ene lampe har fået en skade fra loftet så den virker ikke og en revne inde i loftet på mit soveværelse.. Yes yes det går virkelig godt her med renovering, og de skulle også bare være færdig inden d. 1 oktober, men altså.. jaja, det går. Det er virkelig svært at holde humøret oppe når det er sådan her, og når jeg slet ikke føler mig hjemme her hvor jeg bor, men jeg håber og krydser finger for det snart ændre sig.

Meeeen på trods for kaos i lejligheden, og selvom der nok går længe før jeg kan designe og indrette igen herhjemme, så går jeg altså stadig med nogle drømme, for mit hjem. Jeg må indrømme at eftersom min lampe i stuen nu er i stykker, så er det vel en god undskyldning for at købe en ny, også selvom det er håndværkerne der har ødelagt den, ikke? Hmmm... Det er også en Ikea sag, som har fulgt mig siden jeg flyttede første gang, men stadig, den er da fin. Men en ny lampe kunne jeg godt bruge, enten til stuen eller bare generelt i hjemmet.. Julehjertet er også virkelig fint, her til den kommende jul. Lamperne i ser deroppe er fra mærket Le Klint, og de har altså bare de fineste lamper, og med en bred prisklasse. Jeg kunne ihvertfald godt se en af deres lamper i mit hjem, når det engang er et hjem igen.. Håber på snart!

Hvordan har jeres dag eller uge været? Er der også fart over feltet, eller er det mere rolig? Og er i stadig på arbejde eller hjemsendt?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer