Hverdagsvlog - Studieliv, Shopping & Familie Fødselsdag.

Ny Video – Australian Bodycare.

16931062_1428598337210496_1025002733_o

Hej Babes!

Jeg var så heldig igår at modtage en spændene pakke med posten, som indeholdte nogle lækre produkter fra Australian Bodycare! Jeg fik nemlig en mail i tirsdags fra Australian bodycare som spurgte om jeg ville prøve nogle af deres lækre produkter og indgå i et samarbejde, og eftersom jeg elsker deres produkter kunne jeg ikke sige nej! Jeg har nemlig brugt deres produkter før, da det virker virkelig godt imod mit psoriasis, og har længe gerne ville prøve det igen, eftersom jeg stoppede da jeg startede til behandling på sygehuset.. Produkterne har fået et nyt design, som jeg virkelig elsker, men indeholdet er det samme og jeg glæder mig virkelig til at prøve alle de nye lækre ting! Alle produkterne fra Australian bodycare indeholder Tea Tree Oil, som er noget af det bedste du kan give din hud, og så dufter produkterne også bare mega lækkert, nemlig af Tea Tree Oil..

Jeg har også fået smidt en ny video op på min youtube kanal, hvor jeg fortæller lidt mere om produkterne, min mening omkring dem og samtidig viser dem fra, så hvis i vil vide mere omkring det hele og hører mere omkring produkterne, så ligger videoen oppe i toppen af indlægget.. Jeg håber i kan lide at jeg er begyndt lidt mere på videoer, da jeg selv synes det spændene og sjovt, og at det giver noget andet til bloggen!

Men i kan godt glæde jer, fordi som jeg siger i videoen, så kommer der snart en ny giveaway op på bloggen, hvor i denne gang kan vinde noget virkelig lækkert, som er lavet i samarbejde med Australian bodycare! Denne gang finder jeg også hele 2 vindere, så glæd jer – jeg lover giveawayen snart rammer bloggen!

Men er der nogle af jer som kender til Australian bodycare og som selv bruger nogle af deres produkter? Kunne i tænke jer et indlæg omkring produkterne og en slags anmeldelse, når jeg har fået dem testet? Skriv det gerne nede i kommentaren hvis. 🙂
Rigtig god lørdag til jer alle sammen!
Kys Nicoline.

   

4 kommentarer

 • Er vild emd dine videoer søde 🙂
  Og produkterne lyder rigtig lækre! Jeg har også kun prøvet deres bodylotion, men har faktisk kigget lidt rundt efter netop en replacement til min The Body Shop spot roll on. Så jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om produkterne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Åh tak søde! 🙂
   Jeg har prøvet den i 2 dage nu, og den har allerede fjernet 2 bumser – så jeg er meget imponeret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Supergod video og beskrivelse. Vil meget gerne høre mere om dine oplevelser med produkterne. Jeg bruger selv shampooen og er helt vild med den. Måske jeg skal i gang med at bruge flere af dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Tusind tak, jeg lover at lave en opdateret video + indlæg, når jeg har testet dem lidt mere! 🙂
   Shampooen er også virkelig lækker, og kan kun varmt anbefalde nogle af de andre produkter. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsvlog - Studieliv, Shopping & Familie Fødselsdag.