Ny lampe til stuen // Gubi Lampe.

// Reklame for Paustian.

Hello Sweeties! Så blev det tirsdag, og hvor har det da været en tirsdag på farten. Noget i kommer til at se i vloggen, som meget gerne skulle komme ud i morgen, men shit jeg har bare været ude! Jeg startede min morgen med træning, og derefter skulle jeg en smuttur på sygehuset med mit psoriasis, og der var jeg så resten af dagen nærmest - MEN DET VAR EN SUCCES! Endelig blev jeg lyttet til, og nu er der lagt en plan for min sygdom, og jeg har fået taget en masse prøver i dag (altså blodprøver!), og skal i gang med noget stærk medicin som jeg ved virker, men åååh det så luksus! Så på trods for jeg kom sent hjem og der var ventetid undervejs, så er jeg glad - helt ned i maven glad! Bagefter sygehuset smuttede jeg lige forbi min farmor og sagde hej, og var lidt sammen med hende og mine forældre og har nu ramt lejligheden, og har ingen planer resten af aftenen! Jeg skal slappe max af inden jobbet kalder igen i morgen, hvor flere praktiske ting skal ordens, og nu har vi også endelig fået en dato for hvornår vi må åbne - 21 april! Jeg glæder mig helt vildt, og krydser alt for at det hele nok skal gå, og at vi får lov at åbne - det håber jeg altså virkelig! Jeg savner virkelig mine kollegaer og jobbet, men min chef og jeg tager lige en dag derinde i morgen, så det bliver lækkert!
Noget vi dog skal snakke om i dag, og som forhåbentligt snart kommer til at ske, er at jeg skal have en lampe i min stue, over mit spisebord! Jeg har boet her i min lejlighed i snart 6 måneder, altså et halvt år, og har stadig ikke fået en lampe op over bordet, så det er nogle gange lidt svært at se noget når man spiser, specielt hvis man har gæster. Jeg har nogle stå lamper jeg tænder, men det bare ikke det samme, så nu skal lampen findes! Jeg har kigget lidt rundt omkring, og er faldet over Paustian hjemmeside, og specielt deres Gubi lampe. Der er virkelig mange fine derinde, og jeg er helt forelsket i den hvide deroppe som hænger, gud hvor er den fin og ville passe perfekt herind! Samtidig er den fine guld muslingeskal lampe altså også bare fiin! Ej den kunne jeg godt finde et sted til herhjemme, det helt sikkert - så fin og minder mig virkelig om ferie og gode tider! Men jeg skal virkelig have fundet en lampe, det står på min to do, og er på min liste over næste køb til hjemmet - lampen skal i hus!

Har i haft en god onsdag? Hvad tænker i forresten om den nye genåbningsplan som er rullet ud? Tror i det hele kommer til at gå som planlagt? Jeg er spændt på det hele!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer