Ny hverdag, jul og overall livet.

Hello sweeties, og et forsinket glædelig jul! Bloggen har været lidt forsømt her i December, og så endda mit i min yndlings måned, men jeg har bare haft for travlt og skulle lige ind i min nye hverdag, og det tager tid, men jeg er så småt ved at finde rytmen nu og jeg har seriøst aldrig været gladere! Har jeg travlt? Ja! Flyver tiden afsted? Ja! Er der mange ting at have styr på? Ja! Er jeg overdrevet lykkelig og glad? DOBBELT JA! Jeg har faktisk aldrig haft det bedre, og selvom der er fart over feltet, så jeg glad.. Helt ned i maven glad, og jeg står op hverdag med et kæmpe smil på og vågner nærmest før min alarm - det fantastisk! Mit arbejde var seriøst og er seriøst den bedste julegave jeg har fået, og jeg er så taknemlig for jeg fik stillingen, fordi den har virkelig bare gjort mig glad - glad lille nico igen, og det fantastisk!

Julen har også været rigtig dejlig, og jeg har fået nogle gode gaver, hvor det kun muligvis er en taske der skal byttes - jeg er ikke helt sikker i nu, men jeg overvejer det stadig. Jeg regner med på fredag, at få filmet et gave haul, så det kan i glæde jer til - den skulle gerne gå live i weekenden. Udover den video regner jeg stærkt med der kommer en video op i morgen, med et lille løbetøjs haul, og videoen er små 2 uger gammel, men jeg tænker stadig den skal ud - så det håber jeg i vil se frem til! Men ja julen har været stille og rolig, og den blev holdt hjemme ved mine forældre, og vi var 6 personer, så en stille men dejlig jul! Jeg har nydt nogle dage hjemme ved mine forældre, inden arbejdet kaldte igen og det var dejligt lige at få set og hyggeligt lidt med dem..

Nu er jeg tilbage i butikken, og har lige små 4 dage i denne uge, inden vi rammer nytår og nogle fridage igen - men det var også dejligt at vende retur i dag, fordi jeg er nu blevet ret så vild med den lille biks og mit team! De er nu skønne alle pigerne, og hvis i gerne vil følge med i vores liv/hverdag i butikken, så kan i følge os lige her på Instagram, og i kan også shoppe og støtte os, via vores hjemmeside her.. I skal være hjertelig velkommen, og vi pakker hver eneste ordre, med kærlighed - hver en lille pakke, varmer vores hjerter!

Nu vil jeg få fjernet noget makeup, få taget opvasken og lige få ordnet nogle praktiske ting, inden sengen kalder og arbejdet kalder igen i morgen. Jeg har en praktisk dag foran mig i morgen, hvor jeg gerne vil nå en masse, og så skal jeg også snart have kigget på mine mål for 2022.. 2021 var et vildt år, som sluttede med et brag, så jeg er lidt spændt på hvad det nye år bringer - jeg lover at dele nogle af mine mål med jer, inden ugen er omme!
Pas på jer selv derude, og tak fordi i læser med, Kys N.

Synes godt om