Ny hverdag, arbejde og status overall.

Find jakke - her.

Hello sweeties, og godt nytår eller skal man sige baghjul nu? Det her er jo faktisk det første indlæg i 2022, og hold nu op hvor er det vildt, at det allerede er næsten 2 måneder siden, jeg skrev sidst. Det har været nogle vilde uger, med fart over feltet, og jeg har bare ikke haft tid til at pleje mine egne sociale medier, hvilket også har gjort lidt ondt på mig selv, og specielt også fordi jeg har tænkt på jer, MEN jeg har også skulle passe på mig selv. Meget af min tid går med mit arbejde, og de sociale medier der er koblet til dem, så jeg har ikke så mange timer tilbage af døgnet, men jeg arbejder på nu at komme ind i en god rytme, så der er plads til alt, fordi det er helst sådan det skal være, og fordi jeg savner at skrive her. Er i stadig med derude? Har i det godt? Er i kommet godt for start af 2022?

Min start på 2022 har været helt fantastisk, og med en fart som aldrig før. Som i ved, hvis i har set min seneste youtube video, så har jeg jo fået ny stilling - Butikschef hos skønne Vero Moda Vestergade, og det er en ære at få lov til at arbejde for Vero Moda. Det er bare en butik med fart over feltet, ting der skal ordnes, og så har vi bare verdens bedste kunder. Det er også et arbejde, hvor man virkelig dedikere sit liv, men jeg elsker det og ville aldrig være foruden - jeg er virkelig faldet godt til! Dog har jeg lige skulle vende mig til det kæmpe ansvar man har, og at der hele tiden bliver kastet bolde mod en, som man har skulle gribe, men jeg begynder at finde fodfasten, og jeg er glad! Helt ned i maven glad! Nu mangler jeg bare at få de sidste ting til at spille, som fx bloggen og youtube, men det kommer.. Små skridt hele tiden, og som jeg har lovet alle omkring mig, så skal jeg have mig selv med, så små skridt og så når vi det hele.

Mange af jer har efterspurgt flere vlogs og videoer på min kanal, og det er seriøst så sødt! Ih jeg bliver så glad når jeg finder ud af folk ser mig, og det ved jeg jo godt i gør, men stadig.. det varmer! Det skal nok også komme igen, jeg har faktisk en vlog liggende som bare skal redigeres, men jeg har været meget presset de sidste par uger, så jeg har ikke lige prioteret at få den redigere - men det kommer! Jeg lover at der kommer flere videoer, også flere indlæg.. Angående bloggen, som kommer jeg nok ikke til at opdatere hverdag, men så ofte jeg kan og så vil jeg gerne have mere fokus på det jeg elsker - nemlig mode og farver! Virkelig meget farver.. Efter jeg er landet hos Vero Moda, så er min glade lille farverige Nico kommet frem igen, og som min far sagde den anden dag, du er virkelig et farverigt menneske, men det er så godt! Jeg er så glad for at have fundet mig selv igen, og at den person bare kan blomster og være glad! Det er så skønt, og fantastisk at man bare har fundet sig selv, og må være lige præcis den man er! Jeg er glaaaad.

Jeg håber det her indlæg gir et lille indblik i hvorfor det hele har stået lidt stille, og at i stadig er med derude! Jeg lover jeg nok skal opdatere lidt mere overall, specielt også med videoer, det er jo så hyggeligt! Husk i meget gerne må følge med over hos Vero Moda i Vestergade, i kan finde vores profil lige her.. Det ville være så fedt hvis i vil kigge med, vi holder faktisk en tryout derover i aften, så kig med - det ville være hyggeligt!
Tak for jer, og tak fordi i stadig klikker forbi bloggen ofte, det er så sødt og tak fordi i rækker ud hvis jeg er lidt for stille, overall tak tak tak!
Rigtig god dag til jer, kys N.

Synes godt om