Nivea Advent Calendar 2020 // Min mening.

Heeej Sweeties!
Så er julen 2020 ved at være slut, sådan helt officelt, og der er snart ikke mere jule stemning tilbage - dog forsætter lysende udenfor i de forskellige huse lidt i nu og oppe i byen, og der skulle også komme lidt sne de næste par dage, men julen 2020 er jo sådan set slut. Jeg har fået pakket alt mit julepynt ned i dag, fået pakket mit juletræ væk og nu føles min lejlighed pludeslig 1000 gange større igen, hvilket er lidt sjovt. Julen 2020 har for mig været helt igennem magisk, og jeg har nydt den rigtig meget med min familie og virkelig værdsat den og deres tid denne gang, mere end normalt, men jeg tror også det skyldes corona og den underlige tid vi lever i - man værdsætter bare det hele lidt ekstra. Jeg kan også glæde jer alle sammen med, at jeg i morgen vil få filmet mine julegaver for 2020, og jeg håber og regner også stærkt med jeg vil få den redigeret og få den op samme dag - det er i hvert fald min drøm og plan! Jeg vil få den smidt op herinde når den er oppe, og ellers kan i finde min kanal lige her..

Men nu hvor julen er slut, så er der også noget andet der slutter, eller som er slut, og det er jo åbningen af julekalender! Noget jeg elsker hele vejen igennem December, fordi man hver morgen har en lille ting, som ligger og venter på en. Normalt har jeg en masse forskellige beauty kalender, trofast en fra Maybelline og en fra DM, men grundet corona, har jeg ikke været i Tyskland i år, så jeg har måtte tjekke det danske markedet ud for julekalender, og det vil jeg sige, det skuffer altså heller ikke. Desværre var jeg bare for langsom til at beslutte mig, så nogle af dem jeg virkelig gik og drømte om var udsolgte, dog nåede jeg at få fingrene i en, inden den forsvandt - nemlig Niveas julekalender! Det har været en jeg har haft i kikkerten længe, og da jeg fandt den i Normal så slog jeg altså til - nu skulle det altså være min, og den har bestemt ikke skuffet! Hvis i kunne tænke jer at læse en fuld anmeldelse på denne skønne julekalender, og måske se om i skal have fingrene i den næste år, så læs med under billedet..

For mig var det første gang jeg prøvede en julekalender fra Nivea, og jeg ved ikke om det er første år de har en julekalender, men nu skulle den altså prøves! Jeg har nogle få produkter fra Nivea i min hudpleje samling, men det er ikke det store, og det er faktisk ikke Nivea jeg oftest køber, men det har bestemt ændret sig efter den her julekalender. Julekalenderen indeholder af fra full size produkter, til mini prøver og til en masse andre fine små produkter - virkelig en helt igennem lækker julegaver! Samtidig så får du lov til at prøve en masse forskellige produkter fra Nivea, hvilket for mig var et kæmpe bonus, da jeg allerede nu har fundet nogle ting, som jeg skal have købt i full size! Jeg elsker når man kan få lov til at teste produkter, inden man går ud og investere i dem, og lad mig sige det sådan her.. Nivea skuffer ikke! Nogle af produkterne kendte jeg i forvejen, andre var helt nye og så var der dem som jeg har haft i min barndom, men som var en kæmpe glæde at få i samlingen igen! Jeg syntes ikke at julekalenderen var dyr, taget i betragtning af hvad man fik (mener den lå til 280 kr!), og jeg kunne snildt finde på at købe den igen næste år.. Hvis man leder efter en lækker julekalender, hvor man bliver forkælet hverdag, tester nye produkter og får nyttige ting, så skal man virkelig investere i denne her, næste år! Den var et kæmpe hit, og som sagt jeg ved at jeg skal have den næste år, det er helt sikkert!

Har du prøvet Niveas julekalender før, og hvad tænkte du om den? Hvilken julekalender havde du i år, og er det en du vil anbefale til næste år? Let me know!
xx N.

Synes godt om

Kommentarer