Collateral Beauty // Skønheden I Alting.

New Years Eve Outfits.

Hej Babes!

Jeg tænkte jeg nok heller måtte få det her indlæg op inden det var for sent og jeg håber virkelig ikke at det allerede er det.. Jeg ved du kan nå at bestille din nytårskjole hos American dreams hvis du bestiller den i morgen – så skulle du gerne nå at have den inden nytår, men jeg håber som sagt ikke det er for sent med det her indlæg.. Jeg vil nemlig rigtig gerne lave det, og måske give nogle ideer til hvad i kan have på nytårsaften hvis i ikke ved det i nu.. Jeg er selv ikke 100% sikker, men jeg har til sidst i indlægget givet et bud på hvordan mit outfit kommer til at se ud, så det kan i tjekke ud 🙂

Men jeg har givet mit bud på flotte nytårskjoler fra 2 af mine yndlings hjemmesider – nemlig Nelly & American Dreams, så jeg håber i har lyst til at kigge med + så ser i et bud på mit outfit, som jeg regner med det kommer til at se ud til sidst. 😉

untitled-6

Affiliate links: 1. her, 2. her, 3. her & 4. her.

De første 4 kjoler jeg har forelsket mig i her til nytår er fra Nelly og er alle nogle jeg mener man sagtens ville kunne have på nytårsaften! Min favorit er enten den glitterede buksedragt eller den sorte glitterkjole med de lange ærmer, som har en åben ryg! Glitter er jo noget man gerne må gøre en masse i præcis nytårsaften, det kan næsten ikke blive for meget! Også den lyserøde velour kjole er virkelig fin, og så er velour jo virkelig ind lige nu, så det er jo kun et win win!

untitled-7
Kjole 1. her, Kjole 2. her & Kjole 3. her.

De 3 sidste kjoler er fra en af mine yndlings online shopping sider, nemlig American Dreams! Jeg elsker deres hjemmeside og de har altid nogle virkelig lækre ting og jeg ejer en del ting derfra allerede, men drømmer om mere! De 3 kjoler i ser er virkelig nogle af de fineste, og jeg har virkelig været forelsket i den i midten, da jeg synes den er super fin og lige min stil – so cute! Den sidste kjole, altså kjole nr 3, er desværre udsolgt inde på deres hjemmeside lige nu, men den har også været virkelig eftertragtet så det er nok derfor.. Men hvis i køber derinde fra, så skulle i gerne nå at få det inden nytår, hvis i lige mangler en kjole eller noget andet før outfittet er perfekt!

untitled-8

Bodystocking – her, Habit jakke – her, Velour bukser – her & ballarina sko – her.

Det sidste outfit er nok det outfit jeg kommer til at have på nytårsaften eller noget der ligner meget godt! Jeg var så heldig at få smukke Sandra Willers bodystocking i julegave, og den skal selvfølgelig bruges til nytår og mange gange efter – er så glad for den! Regner dog med at style hele det sorte outfit med en hvid habit jakke jeg har, som faktisk er fra american dreams, men kan ikke finde den på deres hjemmeside mere – skal nok holde øje! Men bukserne kunne jeg dog godt finde på at bestille hjem da jeg synes de mega fede, og igen det er velour – det går man altså ikke forkert i byen med!

Men jeg håber i kunne bruge det her indlæg til noget inspiration, både kjolerne jeg har fundet men også mit eget outfit som jeg render rundt med i hovedet lige nu – men som jeg stærk regner med ender ud som det på billedet – jeg lover at få min mor til at tage billeder, så i kan se det når jeg er 100% sikker!
Men hvad synes i om kjolerne og mit outfit – kan det bruges til nytår og hvad skal i have på?
Kys Nicoline.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Collateral Beauty // Skønheden I Alting.