Første Fuldtidsløn - Er Jeg Så Voksen Nu?

New Week – New Goals.

ikke-navngivet-1

Så er en ny uge gået igang, eller den gik mere præcis igang igår, men lad det nu ligge.. Det er stadig kun tirsdag, hvilket vil sige starten på en ny uge! Jeg har haft en del at se til siden sidst, og det er også derfor at jeg ikke lige har fået opdateret herinde, men jeg prøver at få opdateret min insta story ret ofte, så i stadig kan følge med i mit liv, så hvis i vil vide hvad jeg render rundt og laver – så følg mig på Instagram (Nicolinepraus).. Men som sagt en ny uge er skudt igang, og der venter sig en masse planer for mig, og ting der skal ordnes.. Jeg har rigtig meget arbejde hos Dyrberg/Kern i denne uge, faktisk hele December, men jeg nyder det og elsker mit arbejde, så det er slet ikke så hårdt, som nogle render rundt og tror.. Udover en masse arbejde, skal jeg også en smuttur til Tyskland med familien, da vi skal ned og besøge et julemarked + så er det også på søndag, at jeg skal ud og have scannet mit knæ på sygehuset, hvilket jeg virkelig glæder mig til at få overstået, så de måske kan finde ud af hvad mit knæ fejler og hvad der skal gøres, for at smerten kan komme væk.. Jeg er stille og roligt begyndt at vende mig til smerten, MEN det er ikke noget jeg vil leve med for altid.. Så det bliver en uge med en masse planer, men sidst på ugen er det ren hygge med familien, og jeg glæder mig!

Udover en ny uge, er vi jo også ramt ind i December, og mere præcist – min yndlings måned! Jeg elsker December, og der findes virkelig ingen bedre måned, end den vi har lige nu! Alle de julelys, gaver der skal købes, hygge med familien og sneen (der meget gerne snart må falde), er virkelig noget jeg elsker, og Odense er altså bare så magisk med alle de julelys rundt omkring.. Jeg nyder at få fri fra arbejde inde i Magasin, og så komme ud og se alle julelysene tændt, og bare føle julestemningen overalt.. Jeg er fan! Jeg har selvfølgelig også fået pyntet op (billeder kommer snart!) og fået en masse lækre og dejlige julekalender.. Jeg har endda fået købt en fra The Body Shop, som jeg åbner hverdag på min Insta Story, så endnu en god grund til at følge mig på Instagram, hvis i gerne vil vide hvad der er i sådan en julekalender..

Men alt i alt er jeg en glad/træt pige for tiden, som arbejder rigtig meget, MEN som også prøver at nyde den dejlige tid som vi er gået ind i, og som værdsætter alt det gode som sker lige nu, og nyder det sidste der er tilbage af 2017! Udover mit arbejde, sidder jeg også og arbejder på nogle projekter for 2018, og jeg glæder mig til at kunne dele dem med jer, og til at 2018 starter, fordi det bliver et vildt år..

Men jeg håber i alle sammen stadig læser med derude, og så vil jeg gerne hører fra jer, hvad i gerne vil læse noget mere af her på bloggen? Vil i have nogle mode indlæg, updates, personlige eller noget helt trejde? Jeg tager imod alle ideer med kyshånd, så bare fyr løs!
Men jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god tirsdag, og nyder det der er tilbage af den, og at i også nyder December måned, og værdsætter alt det gode i har, i jeres liv!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første Fuldtidsløn - Er Jeg Så Voksen Nu?