New Month, New Week& New Goals.

Så har vi ramt en ny måned og for mig en måned, hvor der kommer til at ske rigtig meget. Jeg ved godt jeg ikke har været så aktiv herinde, men der er simpelthen så meget fart over feltet for mig og ting der skal nåes, at overskuddet til de ting jeg elsker, bare ikke lige er der lige nu.. Jeg har ramt mit sidste år som elev, og er faktisk allerede halvvejs, og har kun et lille halvt år tilbage - men det betyder også jeg snart skal holde min fagprøve, skrive min fagprøve rapport, aflevere den og til eksamen. Det hele sker inden for de kommende måneder, og det er bare vildt og underligt på samme tid.. Så er de 2 år gået, og jeg er uddannet salgsassistent med speciale i modetøj - så vildt og underligt på samme tid. De 2 år er gået så hurtige, men har også været de vildeste, bedste og hårdeste år i mit liv.. På de 2 år er der sket rigtig meget, både personligt men ogå bare sådan generelt.. Jeg flyttede til Vejle og skal muligvis flytte igen meget snart, hvem ved - det kommer an på hvor jeg havner henne og hvor jeg får fast job, efter min elevtid, så alt er bare meget stressende men spændene på samme tid.

Udover det er jeg lige nu igang med mit sidste skoleophold, jeg er faktisk på skolen lige nu - og skal være her de næste 2 uger, og have en af mine 2 sidste eksaminer, hvilket også er sindssygt! Vi har om økonomi lige nu, og det er altså ikke lige min kop te.. Tal og mig er bare ikke gode venner, og sådan har det generelt været, men jeg prøver og kæmper mig igennem, og prøver virkelig at forstå det, og i morgen har vi også en test i økonomi, så vores lærer kan se hvad vi kan og ikke kan, og hvad han skal hjælpe os med, så det jo positivt og spændene, selvom jeg er ved at tisse i bukserne af skræk..

Så ja der er fart over feltet hos mig, og jeg må ærligt indrømme at jeg lige nu helst bare gerne vil kravle under en dyne og så håbe at det hele bliver gjort, uden jeg behøver at være med. Fordi selvom jeg elsker fart og at have ting at lave, så stresser det mig også meget - men alt skal jo nok gå i sidste ende, det håber jeg ihvertfald!
Men det var lige en lille update fra mig, og jeg håber i stadig læser med herinde, fordi hold nu op jeg har savnet jer, og savnet at få skrevet lidt herinde, det er bare mit frirum!

Rigtig god onsdag til jer alle, og forsat god aften!
Kys og Kram N.

  • Update.

Synes godt om

Kommentarer