New in // beauty front.

Essence Puder - Udsolgt // Essence Foundation - Her // Nivea Rice Scrub - Her // Essence Primer - Her.

Hvis man kender mig, så ved man jeg elsker makeup og generelt beauty, og elsker at købe nye ting, som skal testes af.. Min makeup samling er kæmpe stor, og indeholder en masse forskellige paletter og produkter, og selvom jeg har en del, så bliver der hele tiden købt mere ind, faktisk så meget mine forældre tit griner af det - men jeg elsker det! Der findes seriøst ikke noget bedre, og selvom jeg ofte godt ved jeg måske har noget der minder om derhjemme, så ryger det altså med hjem - fordi man kan altså aldrig få for meget, så er det sagt.. Jeg har også som i kan se oppe på billederne, fået købt lidt nyt på makeup og hudpleje fronten, og det er 3 nye produkter, og 1 produkt jeg har haft før, men som jeg blev så lykkelig over at finde igen, at jeg måtte eje det!

Jeg vil derfor gerne fortælle lidt om de lækre ting deroppe, så hvis i har lyst til at vide mere omkring produkterne, så læs med..

Essence Puder - Wanna bee my honey?:
Den her puder er faktisk ikke en jeg har prøvet i nu, da jeg er ved at bruge min sidste op fra Maybelline, men det er en puder fra Essence, som er en transparent puder og som var en del af deres små limited edition kollektioner, som noglegange dukker op og som ikke er en del af deres faste sortiment. Jeg elsker når de små kollektioner dukker op, og den her havde jeg godt hørt lidt om igennem deres Instagram profil, og håbede faktisk den kom til DK, og en dag var den i min lokale Føtex, og så skulle den her altså med hjem! Som sagt har jeg ikke prøvet den, men den har det fineste design, dufter fantastisk og så kostede den sølle 30 kr! Jeg elsker Essence produkter, og er sikker på, at den her ikke skuffer.

Essence Foundation:
Den her foundation er min YNDLINGS, og er en jeg seriøst har haft et par gange, men som desværre i dag er virkelig svær at få fat i. Føtex har den ikke mere i deres faste sortiment, så hvis jeg skal have den eller mere præcist være heldig med at finde den, så det ofte Bilka jeg skal til, eller online, fordi der findes den i nu eller i Tyskland, men der er lidt langt for det. Men det er virkelig den bedst foundation jeg har ejet, den ligger så fin på huden, ser helt naturlig ud og så koster den seriøst kun 43 kr, så det er virkelig en win win situation! Jeg fandt den igår da jeg var i Odense, og måtte bare have den med hjem! Den er bare så smuk, og jeg glæder mig til at tage den i brug!

Nivea Glow Rice Scrub:
Det her produkt er et nyt produkt, som jeg har tilføjet til min hudpleje rutine, og indtil videre er jeg ret positiv over det! Jeg havde længe gået og drømt om en scrub til mit ansigt, da jeg følte jeg manglede noget der kunne gøre en forskel og lige give det sidste, og en dag i Matas, da jeg gik rundt og kiggede, der faldt jeg over den her nyhed fra Nivea, og de kommer endda i 3 slags! Jeg valgte dog den mildeste, da jeg som sagt har en hudsygdom, som noglegange dukker op i mit ansigt, og derfor ikke må bruge noget der er for grov, og som sagt er jeg ret positiv over det her produkt! Det ligner det virker og gør en forskel, og så er det bare rart at få sin hud renset godt igennem - virkelig win win og så til sølle 40 kr!

Essence Prime Studio:
Det sidste nye til min samling, som også er første gang jeg prøver, og som bestemt ikke er sidste gang, er denne lækre primer fra Essence - oh yes elsker det mærke! Jeg havde længe gået med tanken om at få en primer igen, da jeg følte det gjorde noget for min hud og min makeup, men jeg vidste ikke hvilken eller hvad jeg helt søgte, så en dag i Føtex, købte jeg denne, og den har bestemt gjort en forskel! Den findes i 3 forskellige slags, hvor det var den grønne der tiltalte mig mest, og den fungere så fint under min makeup - virkelig et produkt jeg er blevet glad for, og igen 20-30 kr! Åh jeg elsker det!

Så ja det var de 4 nye produkter, som er havnet i min samling - men jeg kan allerede sige, der nok snart kommer flere, da jeg allerede har udset mig nogle ting jeg skal have købt og prøvet af - det stopper aldrig, men det gør mig hellere ikke noget, jeg elsker det!

Hvilket produkt er det nyeste du har købt og er du vild med det? Har i nogle produkter, jeg måske skal tjekke ud - smid dem gerne i kommentaren, elsker at hører hvad andre folk bruger - man kan altid kun blive klogere!
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer