new fluffy friends.

Hello Sweeties! Så er weekenden ved at være slut, og hverdagen kalder igen! Jeg skal være ærlig at sige jeg misunder lidt dem der starter på arbejde igen i morgen, fordi jeg kan mærke jeg virkelig snart begynder at savne og mangle min hverdag og mine rutiner - det hele flyder bare lidt sammen. Pandora ligger jo i et storcentre, så jeg forsætter i lockdown, da storcentrene ikke må åbne, og med alt det der sker ude i verden, så tror jeg der godt kan gå længe i nu - det er virkelig forfærdeligt, og skræmmende! Men jeg håber i alle sammen har haft en god weekend, og har nydt den med de få ting vi nu kan, og har set med de mennesker i nu kan, og som er inde for jeres lille boble. Jeg har haft en stille weekend, med ro og familien, og det har været dejlig tiltrængt, og jeg går en ny uge i møde, med lidt flere planer end sidst, men det er så rart, bare at have lidt at se til! Samtidig er jeg også klar til at sige farvel til en trættende og hård uge, hvor jeg har skulle gennemgå lidt af hvert, og nu rammer en ny måned i morgen, og så kan det kun gå fremad!

I dag vil jeg gerne vise jer mine nye sutsko, som skønne Caroline havde med til mig sidst hun var forbi, som en lille gave og de er seriøst fantastiske! Jeg lever i dem hverdag, og jeg knuselsker dem! De er mig i sutsko, og jeg elsker elsker dem! Hun købte dem i sorte til sig selv, så nu matcher vi på sutsko fronten, men jeg er vild med det! De får lockdown til at være lidt mere hyggelig og så er der samtidig lidt mere fashion over det, og det fantastisk!

Jeg håber i er klar til en ny uge og i måske har nogle spændene ting i kan se frem til! Nogle butikker åbner jo igen i morgen, så nu bliver der lidt mere liv oppe i byen, så måske i skal på shoppetur? Jeg ved selv jeg skal rundt og besøge de gode genbrugsbutikker vi har her i Odense, selvfølgelig stadig med mundbind, afstand og hvad der hører til - vi tager stadig alle forbehold! Forresten hvis i vil se mit nyeste Na-kd haul, så tjek min Instagram (nicolinepraus) ud nu, da jeg har lavet en lille reels omkring dem - det er de fineste styles jeg har fundet, til ingen penge!
God søndag til alle!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer