Nespresso julekalender 2021.

Find den her..

Hello sweeties. Er jeg den eneste der syntes at november går overraskende hurtigt, og at det er vildt vi rammer black friday i næste uge? Hvor blev tiden lige af?! Inden vi får set os om er det jul, og så er vi inde i 2022, det vildt! Jeg har arbejdet hele dagen på en video til jer, udover den vlog jeg filmer også, og i kan godt glæde jer - det er altså nogle spændene ting jeg trækker frem i næste uge, når vi rammer black friday! Det bliver så godt! Og jeg er beæret hvergang jeg må give jer nogle lækre fordele, det varmer altid med de spændende samarbejder der kommer, og det er jo på grund af jer jeg kan lave det, så tusind tak!

Jeg tænkte at jeg ville vise jer denne skønhed, som nu har boet ved mig i et lille stykke tid. Det er faktisk indtil videre den eneste julekalender jeg har, men jeg har en drøm/plan om 1 eller 2 til, gerne hvor det er beauty. Jeg har jo ellers hvert år haft min Maybelline Julekalender, men da jeg ikke har haft mulighed for at smutte til Tyskland i år, inden jul, så bliver det ikke en mulighed denne gang, desværre. Men overvej lige hvor smuk Nespresso har gjort det i år, med denne skønne kalender! Det betyder kaffe til mig hverdag, og jeg elsker at teste nogle nye kapsler løbende, og det her er den perfekte mulighed! Samtidig er det spændene hvad der gemmer sig i nummer 24, fordi den er stor! Jeg har linket til kalenderen oppe under billederne, hvis i skulle have lyst til at tjekke den ud - jeg har selv givet mine forældre en, dog den der passer til deres maskine, og den faldt også i god jord!

Har i fået anskaffet jer en julekalender, og hvis hvilken? Jeg er som sagt stadig på udkig efter en beauty kalender, er der nogle i måske kan anbefale? Har haft kig på Kiehls, Rituals og L'Oreal, men jeg ved ikke helt hvad i nu, så kom gerne med forslag!
Rigtig god dag og aften til jer alle, Kys N.

Synes godt om