Vinderen Af Nellie Dellies Produkterne er..

Nemt & Lækkert // Tikka Masala Fra Knorr.

billede1  dsc00747 16879995_1423692361034427_1670681452_o

Hej babes.

Som i måske kunne se på min instagram igår (Nicolinepraus) og min snapchat (Nicoboo), så prøvede jeg en lækker ret fra Knorr, som var en af deres nye færdigretter – nemlig deres Tikka Masala! Jeg er ikke særlig stor fan af færdigretter, da jeg elsker at lave mad selv og gerne helt fra bunden.. Men noglegange kan det være rart at prøve noget andet, og hurtigt at få noget mad sammen, uden det kræver det helt store! Jeg modtog for nogle uger siden en pakke fra Buzzador, hvor der lå en masse færdigretter fra Knorr, som var nyheder, og nu skulle den ene prøves!

Jeg har aldrig smagt Tikka Masala før, ihvertfald ikke hvad jeg kan huske, men det er noget af det bedste jeg længe har fået! For det første så var retten så let, og så tog den højst 30 min! For det andet så er det få ting du selv skal købe for at lave retten, og igen så smagte den bare fantastisk! Slet ikke stærk eller krydret, men bare virkelig godt og heldigvis var der noget til madpakken i dag, så jeg fik lige dobbelt op af den gode ret!

Men det er virkelig en færdigret fra Knorr, som jeg varmt kan anbefalde! Der er til 2 portioner i en pakke, og igen så er den simpelthen så let at lave, at jeg er overrasket over at jeg var bange for jeg ikke kunne.. Men den er virkelig en anbefaling værd, og er bestemt ikke sidste gang jeg har lavet den! Hvis jeg havde mere kylling på frost, så havde jeg lavet den igen her til aften – udentvivl!

Denne nyhed fra Knorr og nogle af de andre færdigretter kan i allerede købe i de forskellige dagligvares butikker og er ret ofte på tilbud – så skynd jer ud og prøv dem!

Men jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god tirsdag, og nydt det gode vejr som noglegange har været fremme! Min har stået på fremlæggelser næsten hele dagen og snak om det projekt som vi skal starte i morgen, men ellers stille og rolig.. I morgen regner jeg med at jeg kommer til at vlogge hele dagen, da der skal ske lidt af hvert og så har min far også fødselsdag, så det kan i glæde jer til!

Men er der nogle af jer som har prøvet denne ret fra Knorr eller nogle af de andre som i måske kan anbefalde, og hvad synes i om dem? 🙂
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen Af Nellie Dellies Produkterne er..