Something New From Noa Noa.

Nelly Wanties #1

nelly1

Reklame – Links: Sommer sæt – her // Lyserøde Sandaler – her // Kimono – her // Grønt sæt – her // Brunt sæt – her // klipklapper – her.

Hvis der er noget jeg elsker, så er det når Nelly holder udsalg, da får de vildeste tilbud, og har en masse lækkert tøj, som meget gerne måtte blive mit! Jeg elsker de 2 sæt jeg har fundet, og ved at de ville være så flotte at bærer nede i Italien, når man har fået lidt farve.. Udover dem, er jeg også helt vild med kimonoen, som er helt åben på ryggen, og som jeg gerne ville gå og flashe nede i Italien, eller bare herhjemme til et helt sort outfit! Generelt indeholder Nelly lige nu, en masse lækre ting, som man kan få for næsten ingen penge, så hvis i mangler noget nyt til garderoben her til sommer, eller bare føler for at forkæle jer selv, så smut forbi – i vil ikke fortryde det!

Lige nu sidder jeg bare og slapper af efter en dejlig dag herhjemme, hvor jeg har fået ryddet ud i mit tøj og fået gjort rent.. Igår fik min gruppe og jeg afleverede projekt, og i morgen skal vi fremlægge det hele for Nyborg kommune – det mega spændene, og selvom jeg er en smule nervøs, så glæder jeg mig også bare! Efter det har jeg ferie, og den ferie har jeg glædet mig rigtig meget til, da der skal ske en masse dejlige ting, som jeg nok skal fortælle jer mere omkring. 🙂
Men hvad synes i om de lækre ting jeg har fundet? Noget i kan bruge, eller har i selv fundet nogle lækre ting derinde fra?
Kys Nicoline.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something New From Noa Noa.