Dreaming About Bags.

Når man bare gerne vil have ferie..

skaermbillede-2017-05-24-kl-10-50-37

Bogen er fra lovebooks, og givet i gave. 

Ja overskriften siger lige præcis det jeg tænker for tiden, og det jeg virkelig bare trænger til! Jeg sidder her og kæmper med det sidste på min eksamen, som skal afleveres på mandag, men lige nu har jeg mere bare lyst til at smide det hele på gulvet og så tage på ferie og glemme alt hvad der hedder eksamen og skolen.. Sagt på en anden måde, det slår mig snart ihjel! Selvom jeg er rigtig godt med og ‘bare’ mangler at smide det ind i Indesign, så tager det virkelig langtid, og man skal hele tiden sørger for det står rigtigt og lige og… Armen come on! Hvem har også valgt at når man endelig er færdig med opgaven i word, så skal den lige smides over i Indesign og designes helt om.. I know jeg er multimediedesigner, men stadig.. Mit hoved føles virkelig som en klods, og jeg er sikker på at det snart sprænger i luften.. Dog må jeg indrømme at tanken om ferie, og flere måneder uden skole holder mig kørerende, og sørger for jeg lige giver det sidste her en skalle.. Man vil jo gerne klarer sig godt, nu hvor det er ens første eksamen 😉

Men udover min eksamen, har jeg også brugt meget tid herhjemme på min sofa, med den bog i ser oppe på billedet og en kold smoothie.. Bogen har jeg fået af de søde mennesker hos Lovebooks, og jeg lover i nok snart skal hører mere omkring den, da det er en virkelig sød og fantastisk kærlighedshistorie, som bare har fanget mig ved første side! Så når jeg når lidt længere ind i bogen, lover jeg at skrive mere omkring den og linke til hvor i kan købe den osv, men for nu kan i bare kigge på den, og se hvor flot den er, fordi jeg synes virkelig det er en af de flotteste bøger, jeg længe har set – så smuk!

Men jeg ville bare lige tjekke ind på jer og sige at jeg stadig er i live og har det godt, men at der bare ikke sker noget spændene lige nu i mit liv, andet end eksamen og træning, når det lige kan få presset sig ind..
Nogle af jer som også sidder og kæmper med eksamen, eller som måske allerede har været oppe? Hvad har i endelig trukket? Det er jo lidt spændene 😉
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming About Bags.