Rabble Blog Awards 2017.

Når Kaffe Ikke Bare Er Kaffe // Noru.dk

//Produkterne er sponsoreret af Noru.dk, men 100% min egen mening.

billede1 billede2 billede3

Startpakke – her // Kakao – her.

Hvis der er en ting i verden jeg elsker, og som tit gør min morgen 1000 gange bedre, så er det kaffe! Det er faktisk først herinde for de sidste par måneder at jeg er blevet så glad for kaffe, og jeg føler mig helt voksen, når jeg sidder der med min kop og drikker det lækre sorte væske.. Men kaffe er jo ikke bare kaffe, da der tit er forskel på smag og kvalitet.. Jeg har været så heldig at modtage nogle lækre produkter fra hjemmesiden Noru.dk, som er en hjemmeside som sælger kaffe, te og kakao – og som faktisk har sit helt eget te og kaffe abonnement, det kan i læse mere om lige her.. Jeg har modtaget deres startpakke, som indeholder en masse kaffe (smagsprøver fra alle de slags de har) og en kaffekværner fra Bosch, hvilket jeg synes er mega fedt og jeg glæder mig til at teste det hele! Udover det så fik jeg også en lille pose med deres kakao i, som jeg også kan teste, hvilket jeg også glæder mig helt vildt til, da jeg virkelig elsker varmt kakao!

Jeg kommer til at teste det hele i løbet af de næste par dage/uger, og så lover jeg at lave et opfølgende indlæg, hvor jeg skriver mere omkring smagen og min vurdering af kaffen og tingene.. Måske jeg også laver en lille video, så i kan se hvordan man bruger en kaffekværner og hvor jeg bedømmer de forskellige smag, fra en skala fra 1 – 10? Det må jeg lige tænke over, men jeg glæder mig ihvertfald helt vildt til at teste disse lækre produkter, og så synes jeg helt klart i skal tjekke hjemmesiden ud, hvis i elsker kaffe eller te.. De har en masse forskellige slags, også indenfor te og så kommer ens forsendelse virkelig hurtigt – hvilket jeg elsker!

Men som sagt jeg glæder mig til at prøve nogle af disse lækre smagsvarianter, og selvfølgelig også kakaoen.. Med det vejr vi stadig har i DK for tiden, så er en varm kop kakao stadig tiltrængt!
Nogle af jer der kender til Noru.dk, eller som har prøvet en kaffekværner før? 🙂
Rigtig god wekend!
Kys Nicoline!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabble Blog Awards 2017.