Sneak Peak - Yellow Marc Jacobs Boots.

My Plans For The Week.

17408335_1458881564182173_446964369_o

Så er søndagen ved at nå sin ende og en spændene uge kalder fra i morgen! Min søndag har stået på en tur til Tyskland med min familie, fået handlet og gjort lidt rent og selvfølgelig fået styr på lektierne, så man er klar på en ny uge på studiet i morgen! Den næste uge kommer til at byde på lidt af hvert, fra studie til koncert til København og fødselsdag – så der kommer til at være run på, men tænkte jeg ville vise jer hvordan min uge kommer til at se ud, hvis i skulle være nysgerrig 😉

Mandag: 
Mandag er en lang dag på studiet, hvor jeg har timer fra kl 8 – 15.30, og derefter bare skal hjem og få arbejdet lidt på nogle indlæg som skal op, besvaret mails og få læst de lektier jeg har for til Tirsdag.. Så ingen spændene dag der, men jeg prøver også at have mandag så rolig som mulig, da jeg altid er træt efter en weekend..

Tirsdag:
Tirsdag har jeg en kort dag på studiet, hvor jeg først skal møde kl 12.15, så der har jeg hele morgnen herhjemme, hvilket er rigtig dejligt! Dog regner jeg med at bruge den tid på at smutte forbi sygehuset, så jeg kan få taget en blodprøve, så der er styr på det! Udover det har jeg fri fra studiet 15.30, og derefter skal jeg hjem og få gjort et projekt færdig, som skal bruges på lørdag.. (Jeg kan ikke sige i nu hvad det er, da personen muligvis læser min blog, og vedkommende må ikke opdage det 😉 ) men jeg lover så snart det er færdigt og afleveret, så skal jeg nok fortælle lidt mere!

Onsdsag: 
Onsdag har jeg fri fra studiet, hvilket jeg virkelig elsker når sker, fordi så for jeg styr på en masse herhjemme! Jeg skal en smut til København, hvor jeg skal til nogle spændene møder, og om eftermiddagen, når jeg er hjemme igen, skal jeg have styr på lejligheden og have gjort den ren.. Jeg plejer at gøre det om søndagen, men da jeg har været ude hele dagen, skubber jeg det til onsdag 😉

Torsdag:
Torsdag er endnu en lang dag på studiet, hvilket jeg noglegange hader – men lige på torsdag skal vi have workshops, hvilket plejer at være sjovt og spændene! Vi skal arbejde med noget animation og jeg glæder mig til at hører mere om det! Om aftnen sker der ikke det vilde, andet end lidt hjemmetræning, familien fra bryggen og relax før en spændene dag fredag!

Fredag: 
Fredag har jeg heldigvis en kort dag på studiet, 8 – 11.30, hvilket passer mig rigtig godt! Jeg skal nemlig om aften ud og spise med mine forældre og senere til koncert! Jeg skal ind og hører Nik og Jay sammen med hele familien og jeg glæder mig helt vildt! De kan give den vildeste koncert, og så kan jeg alle deres sange udenad (min far er kæmpe fan, så det er derfor), så det bliver mega fedt!

Lørdag: 
Lørdag er også en dag som står i familiens tegn og fest! Vi skal nemlig holde min lillebrors 18 års fødselsdagsfest, så der kommer en masse dejlige gæster og familiemedlemmer hjem til mine forældre, hvor vi skal fejre min lillebror! Jeg glæder mig helt vildt, da jeg elsker sådan nogle fester, og så kommer der også en helt speciel person jeg glæder mig til at ses med igen – nemlig søde Josephine! I burde tjekke hendes instagram ud, som i kan finde lige her.. Hun er det sødeste menneske du kan møde, og så elsker vi begge at snakke, så det kan kun blive hyggeligt!

Søndag: 
Søndag bliver en relax dag for mig, efter en uge med en masse planer! Min søndag plejer at stå på rengøring, få handlet ind og ellers bare slappe af, og få gjort klar til en ny uge, så det er hvad søndagen kommer til at gå med – præcis som i dag!

Jeg håber i synes det var spændene at få et indblik ind i min hverdag, og se hvordan en hverdag kan se ud for mig – det er ikke altid det ser sådan ud her, nogle gange sker der mere og andre gange ingenting, men sådan er livet jo! Skriv gerne hvis i synes der skal være flere af sådan nogle indlæg her, fordi så vil jeg gerne lave dem igen – helt sikkert!
Nogle af jer som har nogle spændene planer for den kommende uge? Nogle som måske også skal til Nik og Jay koncert? 😉
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak - Yellow Marc Jacobs Boots.