All About Shaving Legs // Bic Soleil Bella.

My Plans For Summer #2017

picmonkey-collage-8

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg (find det lige her.. ) så ville jeg fortælle jer om mine sommerplaner, når alting var faldet på plads og der var styr på det hele, og det er der kommet nu, så jeg tænkte jeg lige ville fortælle jer hvad min sommer skal bruges på! Jeg skal være ærlig og sige det er ikke de vildeste planer, men jeg for stadig en travl sommer, hvor der kommer til at ske lidt af hvert, og det er jo kun dejligt!

For det første skal jeg arbejde rigtig meget i min sommerferie, faktisk rigtig rigtig meget! Jeg skal ikke arbejde så meget her i juni, men starten af juli er fuldstændig proppet med arbejdet og jeg glæder mig! Jeg skal bruge rigtig mange timer inde hos Dyrberg/Kern, som jo er min nye arbejdsplads, og det glæder jeg mig rigtig meget til! Udover at arbejde der, skal jeg hjælpe en af mine forældres gode venner i en butik 2 dage, så der kommer jeg også til at arbejde en del og så har jeg selvfølgelig også min blog her, som jeg regner med at holde kørerende, også imens jeg er i Italien og få vlogget en masse.. Fordi..

Jeg skal også til Italien igen i år! Jeg var faktisk rigtig meget i tvivl med ferien i år med mine forældre, da jeg ikke viste om jeg kunne få fri fra jobbet, og om det hele nu kunne passe ind, men jeg har fået fri og det betyder ferie sydpå! Som sagt skal jeg arbejde alle dagene op til ferien, men jeg glæder mig til at komme til Italien igen i år, og regner med at få filmet en masse dernede, få taget en masse billeder og forhåbentlig kunne holde bloggen kørerende.. Jeg håber nettet dernede stadig er gratis og fungere godt, eller så koster det nemlig kassen.. Men jeg håber og krydser fingre!

Udover det så regner jeg også med at jeg i August inden skolestart, skal et smut til Berlin med min søde farmor, da vi længe har haft snakket om at tage en tur til Berlin sammen, og få shoppet en masse og rigtig få hygget, så måske turen kommer til at ligge der, det ved vi ikke i nu, da vi ikke rigtig har fået planlagt noget, men det kunne være en mulighed..

Men det var lidt om min sommer, og inden man får set sig om, så er den også slut igen, så lige nu prøver jeg bare at nyde den alt det jeg kan, og får slappet en masse af! Mit hoved er stadig på eksamenstid, og det er vist ikke rigtig gået op for den at jeg faktisk har sommerferie, men det håber jeg snart det gør, så jeg ikke forsætter med at vågne kl 06.00, og slet ikke kan sove mere..

Men hvad for nogle planer har i for jeres sommerferie? Skal i også ud og rejse eller bliver i hjemme i DK?
Jeg vil rigtig gerne vide hvad i skal lave, fordi jeg er altid så nysgerrig! 😉
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All About Shaving Legs // Bic Soleil Bella.