My Plans For April.

Jeg har længe overvejet om jeg skulle droppe det her indlæg med mine planer for April, fordi ærligt.. Jeg har ikke særlig mange. Min måned var ellers proppet med aftaler, fagprøve, ideer, skydninger osv - men nu.. Nu er den tom, og jeg har ikke som sådan planer, andre end med mig selv. Men jeg elsker de her indlægs på andre blogs, og det er et tiltag jeg gerne vil have her på bloggen, så nu starter jeg det alligevel og så forsætter det også de andre måneder, hvor der forhåbentligt, kommer til at ske, bare lidt mere.

Mine planer for april er som sagt ikke de helt store, ikke efter at Danmark blev ramt af denne her grusomme sygdom. Lige nu tror jeg mere det handler om at komme igennem måneden, og forhåbenligt komme ud på den anden side, hvor et smukt Danmark venter - spørgsmålet er så om der skal gå længere end den her måned, men vi må hænge i! Men jeg har da lidt planer for måneden, som i får her:

- Jeg skal træne en masse. Lige nu træner jeg som sagt hver morgen, går lange ture og er generelt aktiv. Jeg er ikke så god til ikke at være aktiv, så selvfølgelig skal måneden forsætte med træning. Man kan håbe på at fitness centrene snart åbner, men indtil da, så bliver det en masse hjemmetræning, og det er nu også meget okay! Mine abs elsker det, og er virkelig tydelige i øjeblikket!
- Jeg skal arbejde på min balance + smidighed. Min balance er ikke hvad den har været + min smidighed, er virkelig dårlige, men det skal der arbejdes en masse på, specielt nu hvor jeg går hjemme. Så der skal noget mere yoga og flow ind i hverdagen, også fordi det faktisk er meget rart! Min krop elsker det, og finder en ro, jeg aldrig har prøvet før, så det er bestemt noget der skal dyrkes noget mere!
- Bloggen skal opdateres regelmæssigt. Oh yes! Bloggen skal simpelthen på banen igen, og jeg skal tilbage i gamet, specielt nu hvor jeg har en masse tid hjemme! Det er en god rutine at få startet nu, fordi så kan den forsætte, og jeg arbejder allerede godt på det! Elsker det her lille univers og min baby, så der skal arbejdes en masse!
- Jeg skal have solgt en masse tøj! Tro det eller lad hver, men jeg har sorteret i mit tøj igen igen, og har allerede en masse der skal sælges! Sådan er det altså når man køber meget tøj, hele tiden fornyere sin gaderobe og moden ændre sig, så yes der skal sælges ud! Lover at holde jer opdateret herinde!
- Der skal bages en masse! Oh yes yes! Jeg har aldrig lavet så meget mad fra bunden og bagt i de her tider, men det så hyggeligt! Nu har man jo massere af tid til at bage, hygge om maden og bare nyde det hele! Jeg elsker det og håber det forsætter i fremtiden - der er en slags terapi over madlavning eller bagning, det er en dejlig ro + man bliver så glad over det man skaber, når det er en succes!

Så jo der er lidt planer for april, men som sagt de er ikke de store, og de er slet ikke sociale. Det er mere planer/mål for mig selv, men det er også dejligt! Det er dejligt at have nogle planer i denne tid, og ting man skal for at komme igennem hverdagen, så man ikke bare sidder og bliver sindssyg.

Jeg håber rigtig meget i kunne lide indlægget og det nye tiltag for bloggen - i må meget gerne dele jeres planer/mål for april, det kunne da være lidt hyggeligt! Måske har i også nogle spændene ting i skal? Smid det da i kommentaren, og ellers rigtig god fredag til alle!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer