Today I Wanna Wear Something Blue.

My Love For Chokers.

picmonkey-collage-3-2

picmonkey-collage-4-2 

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5.her // 6.her.

Okay jeg ved godt jeg er lidt sent ude med den her trend, da den har været fremme længe og måske er ved at gå af igen, men lige for tiden er jeg bare så forelsket i chokers! Jeg ved ikke hvorfor det først rammer mig nu, og det er lidt underligt, da jeg i starten virkelig ikke kunne lide det og syntes det var virkelig grimt, men nu der vil jeg bare gerne eje så mange som muligt! Jeg elsker den effekt det har på dit outfit, og jeg elsker der findes så mange forskellige af dem og i forskellige farver, så det kan passe til alt! Jeg har dog stadig kun 1, som bare er en helt sort med et vedhæng i guld, men jeg vil meget gerne have flere og overvejer stærkt at købe alle de 6 i ser oppe på billederne hjem.. Jeg synes desværre at chokers herhjemme er virkelig dyre, og det er nok derfor jeg ikke har fået købt flere, men inde på Ebay, der kan du finde dem til sølle 6 kr, og der er altså virkelig mange flotte i blandt, og jeg har allerede udset mig 20, som jeg bare må eje!

Forresten må i meget gerne nede i kommentaren skrive, hvis i kunne tænke jer en video, hvor jeg viser alle de lækre ting, som jeg lige har bestilt hjem fra Ebay, når jeg engang modtager dem.. Det vil jeg rigtig gerne lave til jer hvis, og der kan jeg også svare på spørgsmål omkring Ebay, og hvad man skal holde øje med derinde osv, da jeg ved mange har svært ved at finde rundt på Ebay og er bange for at handle der.. Men skriv det gerne lige i kommentaren, hvis i kunne have lyst til at se det – det kunne være sjovt!

Men hvad er jeres mening om chokers? Er de fede, eller var de også bare et no go for jer i starten?
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today I Wanna Wear Something Blue.