My little Coffee Shop.

Kaffemaskine - Her // Kop - Netto.

Det her lille hjørne, som nok er en af mine yndlingsspot i lejligheden, har jeg ville vise jer så længe, men bare aldrig fået gjort. Mit køkken er jo ikke så stort som det jeg havde i Vejle, men det er hyggeligt og jeg har fået lavet et lille perfekt spot, til min lille kaffeshop, som jeg også kalder den. Jeg har faktisk overvejet at få lavet et skilt, hvor man kan se hvad man kan få i shoppen, mere præcis hvad jeg kan lave. Det her lille hjørne og kaffespot, er virkelig min favorit her i lejligheden! Jeg elsker alt i ser på det billede, og føler også hjørnet bliver større og større, fordi jeg hele tiden anskaffer mere til det, men kaffe er bare min favorit! Det er både latte, iskaffe og en masse andet lækkert! Der er faktisk en sjov historie med min elskede kaffemaskine fra Nespresso, fordi den er købt spontant en dag i Magasin, men det har været det bedste spontane køb nogensinde, og jeg har aldrig fortrudt! Dengang jeg købte den, der lå Nespresso tæt på Dyrberg/Kern (yes, det er helt tilbage til dengang jeg arbejde for dem!), så jeg havde smagt en masse forskelligt fra dem hele December, og måtte altså eje en - og det er som sagt mit bedste køb! Samtidig fik man en mælkeskummer med, og det er bare lækkert! Jeg kunne godt finde på i fremtiden at købe en der kunne lidt mere, end bare det min kan, men for nu, der er jeg ganske tilfreds!

Samtidig så elsker jeg de muligheder som Nespresso har, i form af deres kapsler! Du kan få stærk kaffe, mild kaffe, kaffe med smag og koffeinfri kaffe - de har seriøst alt! Jeg er specielt vild med de kaffer de kommer ud med til jul og vinter - de har de vildeste smage, og er bare en kæmpe favorit herhjemme! Synd de ikke bliver fast i sortiment, fordi de altså bare så gode! Jeg kan huske de havde en engang med kokos smag og lakrids - de var for vilde! Dog har de nogle gode i deres faste sortiment, som jeg køber flittigt! Armen jeg er så forelsket i deres kaffe, kæmpe fan!

Men ja det er mit lille kaffehjørne, eller mere præcist kaffe shop, som jeg bruger hverdag og gerne flere gange om dagen! Jeg elsker at det er så let bare at smide en kapsel i, og så kommer kaffen ud - kæmpe fan! Det er et hjørne jeg arbejder på løbende, fordi jeg skal have anskaffet mig noget sukkerfri sirup og måske nogle flere fine kopper, denne gang disney kopper måske? Jeg er kæmpe fan af fine og specielle kopper, det kan altså bare noget!

Har i en maskine fra Nespresso, eller jeres egen lille kaffe shop? Og hvilken favorit fra Nespressos kapsler er jeres?
xx Nico.

Synes godt om

Kommentarer