my goals for 2021.

Hey Sweeties.
Jeg håber i alle sammen har en helt igennem fantastisk lørdag? Det er lørdag, ikke? Jeg føler dagene herunder lockdown flyder sammen, og jeg har hele tiden været en dag bagud, men jeg mener det lørdag, håber! Jeg håber i hvert fald i har en rigtig god weekend, og får slappet af og brugt tiden på det i føler for. Jeg har selv i dag haft en virkelig slow dag, hvor jeg har fået trænet, gået en lang tur, men ellers bare taget alt i et slow tempo, og det er faktisk nogle gange bare rart! Dog har jeg skubbet en masse arbejde til nu, så jeg har en del ting der skal laves her til aften, men det gør mig ikke noget.. Jeg elsker at arbejde med en masse lys tændt, så det så fint!

Men i dag tænkte jeg, at jeg ville løfte sløret for nogle af de mål jeg har sat mig for 2021! Det bliver ikke alle, fordi nogle er lidt personlige og noget jeg gerne sådan vil holde lidt tæt, men i skal nok hører nogle af dem, og så kan i måske få en ide om hvor jeg gerne vil henad i 2021.. Altså 2021 er jo ikke startet på den mest fantastiske måde, men det kan stadig blive et fantastiske år! Vi er kun 9 dage inde i det, så vi kan nå en masse i nu, og det har jeg altså sat mig for!

I år har jeg faktisk siddet en hel dag og tænkt over hvad jeg gerne ville opnå eller hvad jeg drømmer om her i 2021, og skrevet det hele ned i min fine lille bog jeg har, og delt det op i kategorier! Virkelig nørdet, i know, men jeg har hørt fra en masse kloge mennesker, at hvis man skriver det ned og virkelig ønsker det, så sker det - så nu må vi se, jeg krydser fingre! Jeg håber det her kan være en inspiration for jer, men som sagt, der er mange andre måder at gøre det her på, det her fungerede bare bedst for mig!

Rituals:
Ting jeg gerne vil forsætte med i 2021:
- Træne hverdag, undtagen om søndagen (Hviledag!).
- Gå 10.000 skridt hverdag, hvis det er muligt.
- Spise sundt og varieret.

Nye tiltag:
- Drik mere vand. (Det er et kæmpe problem for mig, som jeg gerne vil arbejde på!).
- Være mere glad. (Virkelig værdsætte de ting jeg har, og at jeg er mig!).
- Tro noget mere på mig selv.
- Gå tidligere i seng - få mere søvn. (Jeg skal stoppe med at arbejde efter 22-23, det kan virkelig være svært for mig!).

Mindre af:
- Overtænkning. (Det er et kæmpe problem for mig, og noget jeg gerne vil prøve at gøre mindre!).
- Stress. (Jeg vil gerne blive bedre til at nyde de dage, hvor jeg ikke laver meget, i stedet for at stresse over det!).
- Mad stress. (Altid et problem!).
- Stress over livet og kærligheden.

Mere af:
- Romance. (Gå på dates, turde gøre nogle ting!).
- GLAD.
- Flere Rejser. (Altså når corona tillader det, ikke nu!).
- Lærer at acceptere sig selv, og den man er - elske sig selv!

Work:
Youtube:
- 2 videoer om ugen.
- Vlogs, makeup, hauls osv.

Bloggen:
- Indlæg om hverdag. (hvis jeg har travlt, så er det okay med 1-2 dage uden, men vil helst gerne holde min blog opdateret ofte!).
- Få egen website. (Jeg vil gerne over og ligge på mit helt eget sted, det er virkelig drømmen!).
- Få købt et nyt kamera + ringlight.

Det er de goals jeg gerne vil dele med jer, men som sagt så har jeg lidt flere som omhandler mit arbejde, min egen udvikling osv, men det holder jeg altså lige for mig selv, hvilket jeg håber er okay! Jeg har mange ting jeg gerne vil opnå i 2021, og selvom året er startet som året er, så håber jeg virkelig at det stadig kan ske, og selvfølgelig kan det godt det! Man skal huske at hvis man selv tror på det og arbejder for det, så kan alt lade sig gøre - jeg krydser i hvert fald alt jeg kan og har!

Hvilke drømme/mål har du sat dig for her i 2021? Skriv dem gerne i kommentaren hvis du har lyst, så kan vi inspirerer og motivere hinanden!
xx N.

Synes godt om

Kommentarer