ASK ME ANYTHING!

My First Day At Work // Samsøe & Samsøe.

// Gammelt billede //

Hej Sweeties!

Jeg sidder lige nu og slapper af, og har en stille morgen, og nyder bare roen der er i min lejlighed og solen som stråler ind af mine store vinduer.. Jeg har på fornemmelsen det her bliver en rigtig god lørdag, og det er dage som disse jeg virkelig værdsætter! Jeg skal faktisk ud af døren her om en lille time, da jeg skal på arbejde og har min første rigtige vagt i dag – og jeg glæder mig så meget! Jeg har vidst ikke rigtig fået fortalt jer hvor jeg arbejder, og der er også sket en del siden sidste jeg skrev om min arbejdssituation, men jeg kan nu stolt sige jeg arbejder hos Samsøe & Samsøe, hvilket er så vildt! Jeg har hele mit liv gerne ville arbejde for med, da jeg elsker deres tøj og det generelt bare er et virkelig fedt brandt – så det endelig at få lov til det, er så fedt! Jeg har været derover engang før i en time, som var en prøve vagt – og allerede der følte jeg mig hjemme, da jeg endelig er ude blandt folk, hjælper dem med noget jeg selv brænder for og så det altså ikke dårligt at stå blandt så meget lækkert tøj en hel dag + alle de søde medarbejder derover er fantastiske! Jeg tror det bliver en mega fed vagt i dag, sammen med 2 fantastiske piger, og så starter jeg officelt d. 1 december! Jeg føler virkelig jeg endelig har fundet min plads efter så meget rod, og det er rart endelig at vågne med et smil på sine læber, og se frem til en fantastisk lørdag, som efter arbejde står på spisning med familien også.

Så jeg tror det bliver en virkelig god lørdag, og jeg vil se at få gjort mig færdig – og få taget mit nye tøj på fra Samsøe & Samsøe, så jeg er klar til at komme på arbejde!
Rigtig god lørdag til jer alle sammen!!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASK ME ANYTHING!