My Love For Chokers.

My First Day At Dyrberg/Kern.

picmonkey-collage-5

Lige nu er jeg nok den mest trætteste men gladeste person i verden, og selvom mine ben gør ondt som bare en i helvede, så er jeg glad og sidder med det største smil på mine læber! Jeg havde første arbejdsdag i dag hos Dyrberg/Kern I Magasin Odense, og det var virkelig så fedt og en kæmpe oplevelse! For det første var det sjovt at se Magasin fra den anden side af, end at være en der var inde og shoppe, og møde alle de andre der arbejdet der, og selvfølgelig mine kollegaer.. Jeg har lært så meget i dag, og selvom mit hoved gør så ondt efter alt den nye information og jeg bare er så smadret, så jeg er virkelig glad og mega spændt på en ny dag i morgen, som jeg virkelig glæder mig til! Selvom jeg har en eksamen der venter i næste uge, som virkelig presser på, så nyder jeg virkelig livet for tiden, og er for første gang i langtid, virkelig glad og lykkelig – det lyder sikkert dumt, men jeg har bare en god ro i maven, og vågner op hverdag med et kæmpe smil på mine læber, og føler det hele endelig falder på plads, og lysner en smule op for mig.. Det er fantastisk efter nogle hårde uger, hvor jeg ikke lige har været mig selv, men det er fortid nu.. Nu kan man kun se fremad, og jeg er så taknemlig for muligheden jeg har fået hos Dyrberg/Kern.

Det blev til en lille opdatering fra mig i dag, men jeg tænkte jeg bare lige ville dele lidt med jer, fra min store dag hos Dyrberg/Kern, og jeg ser allerede frem til endnu en vagt i morgen, som kun kan blive ligeså god!

Jeg håber i andre også har det godt for tiden, og ikke er stresset eller presset over for mange eksamner – hvis så sender jeg jer lige en tanke og krammer, og husk at i er gode nok, lige meget hvad der sker!
Kys den trætte men glade Nicoline.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Love For Chokers.