Fifty Shades - Just My Obsession.

My Favorite Playlist.

Hej Babes.

Jeg sidder lige nu på mit studie og venter på at få fri.. Vi har siddet og arbejdet med projekt siden igår, og her kl 14.00, skal de alle sammen vises frem og nogle skal have nogle præmier osv, og så er det endelig weekend! Jeg skal bruge min weekend sammen med familien, lektier og selvfølgelig bloggen! Jeg har faktisk ikke de store planer, men efter en hektisk uge med en masse lektier og afleveringer er en fri-weekend lige hvad jeg har brug for, og ren afslapning.. Jeg håber også jeg kan få indhentet noget søvn, da jeg virkelig er i søvnmangel, men mon ikke jeg får det – jeg glæder mig ihvertfald til weekenden!

Men noget jeg gerne har ville dele med jer, er min playliste på Spotify og mere præcis MIN YNDLINGS PLAYLSITE! Det er den her playliste jeg ligger alle nye sange ind på jeg finder, og den jeg hører om og om igen! For tiden er min yndlings den nye fra Selena Gomez & Kygo, den er virkelig vild! Men hvis i mangler noget inspiration til ny musik eller skal holde en fest og mangler en playliste, så værsgo!

Har i nogle store planer for weekenden eller skal i også bare slappe af? Og hvilken sang er jeres yndlings for tiden? elsker at finde nye!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty Shades - Just My Obsession.