Designer Outlet In Germany.

My Faves From Samsøe & Samsøe.

//Skjorte – her / Bodystocking – her / Bomber jakke – her //

// Velour kjole – her / Off shoulder Kjole – her / Hvid jakke – her //

Hey Sweeties.

Som nogle af jer måske ved og har kunne læse om lige her, så har jeg jo fået arbejde ved Samsøe & Samsøe, som jeg virkelig elsker men som også gør at jeg går iblandt en masse lækkert tøj hverdag, hvor jeg finder en masse fine ting! Samsøe & Samsøe laver virkelig det lækreste tøj, og for hele tiden nye varer, så jeg har fundet nogle af mine favoritter, som jeg gerne vil vise jer! Min helt store favorit for tiden, og en kjole jeg har kigget så meget på når jeg arbejder i butikken, er den blå velour kjole, som jeg tænker ville være så perfekt til nytår! Velour er jo virkelig ind i år, og den kjole er seriøs så smuk og jeg ender sikkert også med at købe den, da jeg virkelig synes den er fin! Den hvide bomber jakke er også bare så smuk og virkelig fin, og så har jeg aldrig haft en hvid jakke før, men overvejer at anskaffe mig en til samlingen – fordi ja jeg har mange jakker, men man kan da aldrig få nok? eller.. Og det sidste jeg virkelig crusher på er bodystockingen på billedet, da den bare er så fin og en bodystocking kan virkelig pifte ens outfit op! Jeg har kun en eller 2 bodystockinger i mit skab og kunne godt overveje at købe flere, da de er så fine til et par bukser eller indeunder en jakke eller top! Elsker dem!

Det var lige et lidt anerledes indlæg, men jeg tænkte det var lidt inspirerende – og stod det til mig, så skulle jeg da eje alt fra Samsøe & Samsøe, men det rækker min økonomi ikke lige til, men man kan da altid drømme, ikke? Jeg skal faktisk på arbejde senere i dag, dog kun i 2 timer – men det er bedre end ingenting og jeg glæder mig da også, og har også en masse vagter resten af ugen – så det bare dejligt!

Men hvad synes i om indlægget og tøjet? Er der noget af det i synes der er fedt eller?
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designer Outlet In Germany.