Min Mening Om Australian Bodycare.

My Faves From Asos + 20% Rabat!

picmonkey-collage-9-2picmonkey-collage-10-2picmonkey-collage-11-2

Reklame Links: 1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her.

Lige nu er jeg nok den letteste pige i hele verden, og for første gang i mange uger, kan jeg faktisk trække vejret igen, og mærke jeg er i live! Jeg har nemlig fået afleveret min eksamen, og det føles så godt at den er ude af verden, for nu.. Jeg mangler stadig min mundtlige eksamen i næste uge, hvor jeg skal op og forsvare min rapport/hjemmeside jeg har lavet og komme med noget nyt, men for nu er det dejligt!

Udover at min eksamen er afleveret, så har Asos også lige nu en rigtig god deal, til alle som elsker at shoppe online hos dem! Jeg vil selv gerne indrømme at jeg elsker Asos, og elsker at man kan gemme sine vare, så man altid kan finde dem senere, eller hvis de kommer på tilbud, som i dag, da man lige nu kan få 20% rabat på alt inde hos dem! Jeg har været inde og kigge i mine Saved Items, og fandt det i ser oppe på billederne. Det indeholder en masse sommerlige ting, men nu regner jeg da også med sommeren kommer igen, selvom vejret lige nu er en smule koldt og gråt.. Mine favoritter deroppe er nok nr. 5, 7 og 9.. Specielt de lyserøde Adidas sko, dem kunne jeg godt se mig selv rende rundt i, specielt også når man får lidt mere farve!

Men som sagt kan i lige nu inde på Asos få 20% rabat på alting, hvis i bare anvender koden: SWEET, når i tjekker ud.. Lettere bliver det altså ikke, og hvem kunne ikke godt bruge noget nyt til sin garderobe? Det tror jeg godt, vi alle sammen kan 😉 Men i skal huske at være hurtige, fordi rabatkoden gælder kun til og med midnat, så skynd jer at få shoppet løs!

Er der nogle af tingene oppe på billederne som i også synes er virkelig fine, eller har i nogle andre ting inde fra Asos, som i ved i allerede skal ind og klikke hjem? 🙂
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Mening Om Australian Bodycare.