Find Mig I dag På Looklabs Instagram.

My Evening With Max Factor // New Video.


dsc01023 dsc01024 dsc01025 dsc01027 dsc01037 dsc01040 dsc01042

Igår havde jeg nok en af de bedste dage/aftner længe, og hvis i fulgt med over på looklabs instagram profil, så kunne i nok godt se hvorfor.. Jeg var nemlig så heldig at blive invitereret med til et Max Factor event i Svendborg, og det var så dejligt at se alle de søde mennesker fra firmaet igen – dem har jeg virkelig savnet! Jeg sad jo engang model for dem da de besøgte Magasin i Odense, og derefter har vi bare holdt kontakten ved lige, og de er virkelig de sødeste mennesker! Inden eventet tog Josephine og jeg lige ud og spiste noget lækkert mad, som var tapas, hos under uret, som er sådan en god og hyggelig restaurant i Svendborg.. Da vi ankom til eventet blev vi taget rigtig godt imod, og de søde mennesker fra Max Factor havde reserveret 2 pladser oppe foran, så vi havde god mulighed for at tage billeder og filme, hvilket var virkelig sødt af dem! 2 af Max Factors bedste makeupartister kom så på scenen og fik modeller op løbende og gav så en masse spændene råd, som var virkelig nyttige og nogle jeg kommer til at bruge fremadrettet.. Bagefter kunne man få taget et billede ved deres Max Factor væg, og komme ned i butikken til produkterne, få noget mad og drikke og vejledning og købe deres produkter med 25% rabat på, hvilket er en rigtig god besparelse.. Så var der også nogle konkurrencer og en goodiebag til sidst, som jeg har vist oppe i videoen, men det var bare en rigtig hyggelig dag, og jeg takker Max Factor for den fantastiske mulighed jeg fik, og jeg savner allerede min lille beauty familie.. De mennesker er begyndt at betyde så meget for mig!

Men jeg havde en virkelig uforglemmelig aften i selskab med min søde veninde Josephine og Max Factor, og takker dem som sagt for invitationen og alle de søde ord og kram jeg fik – de er som sagt de bedste mennesker man kan møde her på jorden! Jeg håber rigtig meget i kan lide videoen jeg har fået filmet til jer, og kan bruge nogle af de råd der bliver nævnt i den – når det kommer fra Max Factor, så kan det kun være godt! 😉

Nu kalder bøgerne og skriveriet til eksamen igen, og selvom jeg hellere end gerne bare ville smide det hele ud og glemme det, så skal den eksamen skrives, og jeg er heldigvis også snart færdig!
Men skriv gerne lige nede i kommentaren hvad i synes om videoen og billederne, og måske også hvad der er jeres yndlings produkt fra Max Factor? Elsker at opdage nye ting!
Mange knus Nicoline.

   

6 kommentarer

 • Jeg er vild med deres neglelakker og mascara 🙂 Ser ud til at have været en hyggelig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Uha jeg har faktisk ikke prøvet deres neglelakker før, så måske jeg skulle tjekke dem ud 🙂 Men deres mascara – elsker dem! 🙂
   Det var en uforglemmelig aften! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Fin video skat og super godt indlæg om Max factor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “…Jeg må nok hellere tage to glas champagne med det samme” 8)) Super video og indlæg 😀 Mit yndlingsprodukt fra max factor må nok være min foundation. Aner ikke hvad den hedder, men den er ret god *makeup guru*. Eller hvis min øjenbrynsblyant er fra max factor er den min favorit. Okay, jeg har bare ikke styr på mit makeup 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Aldrig gå ned på champagne, aldrig! 😉
   Uha jeg elsker også deres foundationer, specielt den nyeste de har lavet – den dækker bare så fint! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find Mig I dag På Looklabs Instagram.