My Beauty Guide // For Alle Beauty Elskere.

Så er første dag efter corona pausen hos Bahne slut, og der sidder lige nu en træt, men mega glad Nico og drikker lidt aftenkaffe, og sunder sig ovenpå en vild dag. Jeg er tilbage på arbejde, da Bahne har valgt at åbne alle deres strøg butikker, deriblandt Bahne Vejle, og det har bare været en god dag, med en masse glade kunder og endnu gladere kollegaer. Det er rart at være ude og igang igen, men også hårdt for kroppen, og specielt mine fødder. Mine fødder er godt ømme, men det er rart at mærke den følelse igen - generelt er det rart at være ude og igang igen, og at have en hverdag, normalt tøj på og makeup!

Og makeup er faktisk lige præcis det vi skal snakke om i dag - i skal nemlig hører om en vild app, som er skide sjov, interessant og god til alle som går op i makeup, hudpleje og beauty generelt.

... Det er selvfølgelig appen MY BEAUTY GUIDE, som jeg snakker om, og den er altså bare god! Det er en app hvor du kan gå ind og anmelde produkter som du har prøvet, eller hvor du selv kan gå ind og læse anmeldelser om produkter fra andre, og blive klogere på om det er godt, om det fungere og om det er noget du skal købe. Det er også en app hvor man kan følge hinanden, så du kan følge alle dine andre beauty veninder/venner, og samtidig kan man også få lov til at blive udvalgt til at teste ting, som fx hudpleje eller makeup! Det er igennem dem jeg har testet ting fra fx Max Factor, Noele Beauty og nu også Beaute Pacifique! Det er altså bare lækkert, og de får hele tiden flere samarbejder igennem, som fx med folk som Dior, hvilket bare er så nice! Hvem elsker ikke Dior? Come on!

Det er søde Anne som står bag appen, og jeg kender hende tilbage fra tiderne med Max Factor, og hun er bare en super skøn kvinde, med det største boss mood on, og jeg ser utrolig meget op til hende! Hun er virkelig kommet langt med den her app, og ideen bag er også bare genial, så hvis man elsker beauty og går op i at prøve en masse, fordybe sig i det og måske gerne vil teste noget mere, så meld jer seriøst til!

Appen er gratis, og det fungere sådan man har en profil derinde, hvor man kan læse anmeldelser igennem, selv lave anmeldelser og samtidig også følge folk. Udover det kan man som sagt melde sig til at teste ting, man kan læse interviews derinde og generelt bare fordybe sig i en verden med beauty, og jeg elsker det ihvertfald! Jeg bruger den ofte hvis jeg vil tjekke et produkt ud, og vil se hvad andre folk siger om det, så klikker jeg lige derind og tjekker anmeldelserne på det, og genovervejer om det er et produkt jeg stadig vil teste, eller om det ikke er så godt, som jeg måske havde troet. Generelt hvis man elsker beauty og hudpleje og alt i den verden, så er det en app man skal tjekke ud, og så er den som sagt gratis.

Så som sagt hvis du elsker beauty, og gerne vil have et sted hvor du kan snakke om de produkter du har eller som du tester, så har du stedet her! Det er virkelig et hyggeligt lille samfund, hvor man kan mærke der findes de skønneste mennesker, som også går op i beauty - så man har en del tilfælles!
Kender du til my beauty guide og har du den måske allerede? Smid gerne dit navn i kommentaren hvis du har, så får du lige et follow fra mig, da jeg elsker at læse folks anmeldelser derinde!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer