Monday motivation quotes.

Mandag er for mange en dårlig dag og faktisk en dag folk ofte hader, da det er den første dag på ugen og dagen lige efter weekend.. Jeg har også altid hadet mandag, og virkelig haft nogle dumme mandage, hvor alting bare er gået galt - MEN nu er jeg faktisk begyndt at holde utrolig meget af mandag, og se det som en virkelig god dag og en start på en ny uge hvor alting kan ændre sig.. Lidt ligesom en lille nytårs aften, hvor vi kan starte på en frisk om og om igen - en start på en ny uge, hvor der igen er mulighed for at nå sine goals, yes! Ikke sagt på den måde at jeg ikke har dårlige mandage mere, fordi det tror jeg vi alle noglegange har, hvor det virkelig er en mandag, men nu tager jeg det bare med et smil og griner lidt af det.. Det er jo bare livet's små overraskelser.

Min mandag er startet tidligere end normalt, men gud hvor er det skønt! Jeg har nået så meget på ingen tid og jeg mærker det savn fra dengang jeg stod op klokken 04.45, og faktisk kunne nå en masse inden verden selv vågnede. Grunden til at jeg stod tidlig op i dag, er fordi vi skal have håndværkere ind i lejligheden i denne uge, og de arbejder allerede fra klokken 6.00 - 7.00, så det er med at stå tidligt op og nå en masse, inden ens lejlighed bliver fyldt op af mænd, og man derfor bliver lidt begrænset.. De skal udskifte de sidste vinduer og isolere, så det er forståeligt, men det gør så bare også at dagen skal starte lidt tidligere, men det skønt! Jeg har fået trænet, fået gjort min træning til i morgen klar, været oppe i Fitness og lave cardio, lyttet til podcast, fået lavet en masse ting til bloggen og er nærmest snart igennem min to do i dag - faktisk mangler jeg kun lidt på min virksomhed og en tid hos min beauty dame klokken 14.45, og det er det.. Det er sindssygt hvor meget man kan nå, hvis man står lidt tidligere op, og det er helt klart noget jeg vil begynde at gøre igen, fordi det er fantastisk! Det er så skønt at føle at man har alle timer i verden, og generelt bare at kunne nå en masse, inden verden står op udenfor.. Åh elsker det - jeg har bare haft den bedste start på en mandag, og så har jeg endda en fridag i dag, win win!

Jeg ville bare give jer en god start på jeres mandag, med nogle gode og fine quotes, som måske kan ændre jeres tanker om mandage, til noget mere positivt - fordi husk at det er vores tanker, som sætter stemningen for vores dag, så hvorfor ikke gøre den magisk? :-)
Rigtig god mandag og uge til jer alle!
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer