Monday mood - little flower girl.

Kjole modtaget i gave fra Leiberg.dk.

Kjole - Her.

Hello Sweeties! Så blev det mandag og en helt ny uge, og hvor har det bare været en god start på ugen, på trods for lidt kaos inde på arbejdet. Der er bare visse ting lige nu, inde på arbejdet og grundet Corona, som gør det hele lidt svært, men udover det har det været en fantastisk mandag! Jeg har som sagt været på arbejde, fået trænet, fået handlet ind til en ny uge, været ude og gå mine 10.000 skridt, fået gjort hele lejligheden ren og 10.000 andre ting - og det er bare den bedste følelse i kroppen, når man har fået nået alt! Jeg har også bare kørt med 1000 km i timen, MEN det har faktisk været dejligt og det gør en træt, men på den gode måde! Og så var det faktisk rart at kunne dulle sig selv lidt op, tage pænt tøj på og bare føle sig som et menneske, og som en der havde et helt normalt liv igen.

Kjolen i ser deroppe er fra skønne Leiberg, faktisk en jeg har modtaget i gave for længe siden, men de har den i nu og endda på tilbud, så det er altså bare et kæmpe win win, og jeg elsker den! Den er dejlig rummelig, og har de fineste blomster på sig, og jeg har stylet den på mange forskellige måder - endda med en fin strik udover, bare lige for at holde sig varm - kæmpe fan!

Hvordan har jeres mandag været? Har i også fået ordnet en masse praktisk, eller har det måske været mandag på en mandag? I hvert fald glædelig mandag til jer alle, og forsat god uge!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer