Måske Er Jeg God Nok..

Monday – I Love You!

picmonkey-collage-2//Billederne er fra min profil på pinterest, som i kan finde lige her.. //

Hvis jeg skal være ærlig så har jeg aldrig været fan af Mandag, og normalt er min Mandag også rigtig dårlig, men i dag var virkelig en undtagelse.. Jeg har haft en utrolig god mandag, hvis man ser bort fra den dumme hovedpinde, som kom lige efter middag, men ellers er der bare sket så meget godt, at jeg nu kan gå i seng med et kæmpe smil på mine læber, og vide at alting fra nu af, nok skal blive bedre.. Jeg har fået startet min eksamen op i dag, altså det projekt jeg skal arbejde på, og er allerede kommet godt fra start.. Udover det fik jeg en mega spændene og kanon god opringning sent på eftermiddagen, omkring et møde jeg skal til på torsdag, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere omkring.. Så ringede min farmor også lige og inviterede mig i biografen i morgen, og generelt har det bare været en af de rigtig gode dage! Jeg tror også det er fordi jeg valgte at vågne op med et smil i morges, og sige: “Fuck det.. ” til alt det dårlige fra sidste uge, og startede denne uge med en helt ny energi, som jeg ved kun kan bringe gode ting med sig.. Livet er ikke så slemt, hvis man bare smiler lidt og vælger at tro på at gode ting nok skal ske.

Men nu vil jeg ihvertfald smutte i seng, inden en ny dag kalder i morgen, som skal bruges på studiet det meste af dagen, da eksamen skal arbejdes videre på, og senere en tur i biffen.. Glæder mig allerede!
Har jeres mandag været lige så god, eller har det været en af de dårlige?
Sov godt når i smutter i seng, og drøm sødt!
Kys Nicoline.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske Er Jeg God Nok..