Mit lille projekt - Min nye baby // Nyheden kommer ud.

Jeg sidder her med bankende hjerte og har været så bange for at løfte sløret for det jeg har siddet og arbejdet på, hvilket er forkert, fordi man skal være stolt af det man laver og jeg er virkelig stolt af det her! Det her er min lille virksomhed, mit lille hjertebarn og jeg er klar til at vise det til hele verden! Jeg har nemlig startet min egen lille virksomhed, By Praus, hvor jeg laver smykker i alle mulige farver og former, som passer ind i det fine girly univers! Det er smykker med alt fra perler, ferskvandsperler, sten og meget meget mere! Jeg har en masse ideer i hovedet, som er igang med at blive realisteret, og jeg håber sådan i har lyst til at være med på rejsen!

I kan smutte forbi min Instagram profil (ByPraus) og følge med der, hvor det også er muligt at købe smykkerne, hvis det har interesse. Jeg laver gerne personlige smykker også, hvor i kan vælge farve, størrelse, sten osv osv - alt det kan i læse mere om inde på profilen, hvor i også kan se prisen osv - Bare smid en DM hvis der er noget i ønsker, så kigger jeg på det! Det er simpelthen så nervepirrende at starte sådan noget her, fordi man frygter de værste ting - også at folk slet ikke kan lide det man sidder og laver, MEN jeg tror på min lille baby og jeg er spændt på at starte det hele.

Smykkerne er lavet i de fineste materialer som selvfølgelig er nikkelfri og så er det ægte ferskvandsperler jeg bruger, til smykkerne hvor der er perler i. Udover smykkerne er indpakningen og pakken der skal sendes ud i sig selv en gave, da jeg virkelig har sørget for den fineste indpakning til smykkerne, og har tænkt på de fineste detaljer og overraskelser i pakken, som skal sendes ud. Jeg har virkelig satset alt på det her, og håber min lille baby kan vokse med tiden, lige nu er jeg bare spændt på at komme igang! Det hele er så spændende, forvirrende, nervepirrende og bare skønt!

Så et lille indlæg om den store nyhed med det projekt jeg har arbejdet på, og så håber jeg sådan i vil smutte forbi profilen og følge med - måske jeg skal lave et lille smykke til dig? Hvem ved, men i skal ihvertfald være så velkommen! Alle ordre vil blive taget imod med kærlighed, og en lille dans herhjemme i stuen!
God søndag til alle!
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer