Mirror Mirror On The Wall.

//Lavet i samarbejde med BGA Nordic.

Spejl - her // Spejl her.

Spejl - her.

Kender i det med at få lysten til at ændre nogle få ting i lejligheden, men vide det ville gøre den store forskel? Det jo ikke fordi man behøves at skifte det hele, for at få det til at se anerledes ud, noglegange er det bare nogle få ting man behøves, men som kan gøre det hele ser nyt ud! Jeg har allerede fået gjort en del ved mit soveværelse siden jeg flyttede ind, og er virkelig blevet vild med det, men nu er der en ny ting, som skal ændres! Jeg har lige nu et spejl fra Ikea, et meget klassisk og populært fra dem - det er et langt, hvidt gulv spejl, som endelig passer meget fint ind i rummet, men nu vil jeg gerne have det skiftet til et mere specielt og moderne et - et der måske ikke behøves at stå på jorden eller være langt.

Her kommer BGA Nordic ind i billedet, som er en familie virksomhed, som startede tilbage i 1993. De har butikker rundt omkring i Sverige og Norge, men også en hjemmeside, hvor de sælger nogle virkelig lækre spejle - tjek det ud her, men også en masse andet! Men deres spejle er virkelig fine, og leveringstiden på dem er ikke særlig lang + man kan vælge spejle i alle slags størrelser og selv ønske noget, hvis der er en størrelse, der ikke er der - så smart!

Men som sagt har jeg forelsket mig i 3 af deres spejle, og det er dem i finder oppe på billederne! Det lille spejl der kan stå, kunne være så smart ude på badeværelset, eller hvis jeg sidder ved et bord og ligger make-up og de andre 2 er bare mega fine, og ville passe så perfekt ind i soveværelset! Jeg er blevet ellevild med runde spejle, hvorfor? Det ved jeg ikke, men de smukke - specielt det i guld, der hænger!

Så hvis i leder efter et spejl til jeres hjem, eller vil lave en lille forandring, så tjek deres hjemmeside ud, fordi de har de lækreste ting, specielt med spejle!
Men hvad tænker i, er de ikke fine, de spejle jeg har fundet? :)
Kys N.

Synes godt om