Tilbageblik På Mine 20 År!

Mine fødselsdagsgaver 2017!

Som nogle af jer måske kunne se igår på min Instagram (Nicolinepraus) og Snapchat (Nicoboo), så havde jeg fødselsdag igår, og det var virkelig en fantastisk dag, med en masse gode gaver! Jeg startede ud med at blive vækket af en masse roser, og derefter en lækker morgenmad på min yndlings cafe, nemlig den lille smalle med min farmor.. Derefter kom jeg hjem til mine forældre, hvor vi fik rigtig lækker aftensmad og bare hyggede ud på terrassen, da vejret var så godt!

Det var virkelig en dejlig dag med de mennesker jeg elsker allermest, og jeg fik næsten alle mine ønsker opfyldt, så det kunne ikke blive meget bedre! De ting jeg var så heldige at få, har jeg samlet i en video til jer oppe for oven, så i kan se de forskellig ting der og hører baggrunden bag, hvorfor jeg lige har ønsket mig den ting.. I bliver at være så nysgerrig efter at se hvad man har fået, så jeg tænkte der skulle en video til! 😉

Men tusind tak til jer som skrev til mig på Facebook og på min Instagram, det varmede virkelig! Jeg havde som sagt en uforglemmelig dag, og var sammen med de mennesker jeg har tættest.. Jeg håber også i nød det gode vejr! 😉

Rigtig god fredag til jer alle sammen!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik På Mine 20 År!