Min hverdags makeup.

Et spørgsmål jeg ofte får stillet på de sociale medier og specielt på min instagram, NicolinePraus, det er hvordan min hverdags makeup ser ud. Hvilke produkter bruger jeg? Hvor langtid tager det? Har jeg nogle favoritter osv. Der kommer virkelig mange spørgsmål, faktisk så mange jeg overvejer snart at lave en video, hvor jeg viser jer looket step by step, og samtidig viser jeg produkterne sådan fysisk og hvordan jeg bruger dem. Det må i gerne lige skrive nede i kommentaren, om jeg skal få filmet, fordi så får jeg det lige skrevet ned. Min rutine af makeup er faktisk ret simpel, og hvis det er et helt basic look, uden det helt store, så tager det mig kun 10-15 minutter at lave og det overrasker faktisk folk. Jeg tror det er fordi jeg har gjort det så længe nu, at det bare sidder i fingerne, men længere tid tager det ikke. Jeg skifte noglegange ud med paletter i forhold til øjenskygge og køber noglegange nye som skal prøves, eller finder gamle frem, som ligger i min makeup skuffe - men ellers er det meste som det plejer. Foundation kan også skifte, afhængig af hvad jeg har lyst til, om det skal være noget jeg kender til, som jeg køber igen - eller jeg vil vove mig ud i at prøve en ny. Den i ser på billedet fra L'oreal er ny, og det er første gang jeg prøver den, men bestemt ikke den sidste. Jeg elsker også Fit me fra Maybelline og nogle få fra Essence. Men nedenfor er der billeder over hvordan et basic makeup look ser ud for mig, og hvilke ting jeg elsker at bruge lige nu - paletterne kan som sagt ændres løbende, men lige nu, er det dem jeg elsker.

Foundation - Her // Puder - Her // Bronzer - Her // Blush - Her // Concealer - Her // Irina Palette - Her // Noele Palette - Her.

Brow Gele - Essence (købes i føtex) // Eyebrow Pen - w7 (købes i normal) // Mascara 1 - Her // Mascara 2 - Her // Læbestift 1 - Her // Læbestift 2 - Her // Læbestift 3 - Her.

Jeg har rigtig mange produkter fra Maybelline, men det er altså også produkter som bare fungere super fint. Både min blush, bronzer og puder er fra maybelline, og er alle sammen full size produkter, som jeg fik i julekalenderen sidste år - men de fungere så godt! Er virkelig glad for bronzeren, den gløder bare mit ansigt op! Af paletter er jeg så glad for Irina The Diva's palette, som indeholder highlighter, blush, bronzer, øjenskygger osv. Jeg fik den i julegave sidste år, og har bare knuselsket den siden! Den er bare så vild, og farverne er så flotte, og den er altid med mig on the go! Elsker elsker elsker den! Noele paletten er også bare min favorit til øjnene, og den holder altså hele dagen, selv uden en base - så smuk!

Min eyebrow gel er fra Essence og koster sølle 19 kr i Bilka eller Føtex. Den er så god og det er min nummer 10-11 stykker, fordi jeg altid køber den, når den er tom! Til prisen er den så vild! Samtidig har jeg købt denne eyebrow pen fra w7 i normal, og den er bare så god! Jeg havde først købt den i en mørk farve, men måtte ind og købe den endnu lysere, da den mørke blev for mørk - som i at mine bryn blev virkelig markeret. I form af mascara, så ændre det sig efter hvad jeg lige køber. Lige nu har jeg gang i en fra Maybelline og Max Factor, og begge er super skønne! Jeg har fra naturens side lange vipper, så de fleste mascaras gør noget godt for mine vipper, men elsker mascaras fra Max Factor, Maybelline og Benefit. Læberne elsker, og jeg mener som i ELSKER jeg Super Stay Mate INK læbestifterne fra Maybelline. De holder en hel dag, og det er bare så lækkert når man står i butik, så dem vil jeg altid gå tilbage til og anbefalde! Jeg har lige nu kun 2, men ønsker mig dem alle sammen - de er så smukke! Ellers finder du ofte kun farven nude eller lyserød på mine læber, det er de farver jeg elsker.

Så det er sådan min hverdags makeup og mine yndlings og faste produkter ser ud. Husk som sagt i meget gerne må skrive i kommentaren, hvis i kunne tænke jer at se en video, hvor jeg går mere i dybden med produkterne - fordi så skal jeg nok få filmet en. Det kunne da godt være lidt sjovt!
Er der nogle af produkterne som du kender til og som du også måske har i din samling, eller var alt nyt for dig?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer

dks
dks,
Så fin hverdags sminke 😊
nouw.com/dks