Met Gala 2019.

//Billederene lånt inde fra British Vogue.

The Met Gala 2019 var at finde over i USA natten til i dag, og jeg skal ærligt indrømme, det er nok et af de shows, jeg ser mest frem til, på hele året - fordi den røde løber der, er crazy! Det er virkelig der du kan finde de smukkeste og vildeste kjoler, og samtidig også finde nogle, hvor man bare sidder og tænker: "Og hvad skete der så der?!" - det er virkelig crazy!

Jeg var selv en smule spændt på den røde løber, da rygterne gik på at Justin Bieber og Hailey Bieber ville dukke op sammen, og stå på en rød løber, for første gang som et gift par, men det skete desværre ikke.. Hailey dukkede op alene, men strålede stadig som aldrig før, og hendes mand, Justin Bieber, heppede på hende hjemmefra - men jeg glæder mig stadig til den dag det sker! Dog vil jeg ærligt sige, at en af mine favoritter den aften var virkelig Hailey, fordi shit hun strålede på den løber, og passede så fint ind! Enkelt men stilrent, og som så mange skrev, så lignede hun den smukkeste Barbie, du nogensinde ville finde!

En af dem som virkelig gjorde indtryk og tog den røde løber med storm, var selvfølgelig Kendall & Kylie, fordi shit de for vilde - se lige de kjoler! Generelt gjorde hele familien en kæmpe indtryk på den røde løber, men det gør de hvert år! Men lige de her kjoler er for vilde, det jo helt vildt! Og så, så min lille søde mand, Shawn Mendes, jo heller ikke værst ud, elsker virkelig hans outfit - dog er jeg ikke så stor fan af håret, meeen ellers spot on!

Nogle af jer der går op i kjolerne på The Met Gala, og hvis - hvilken en var jeres favorit? :)
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer