Lille Juleaften - de sidste ting skal på plads.

Merry Christmas Everyone!

skaermbillede-2016-12-18-kl-21-30-14

15682190_1336583043078693_640399287_o

Hej Babes & Glædelig jul!

Så blev det endelig d. 24 December, og dagen vi alle har ventet på! Lige nu sidder jeg hjemme i min lejlighed med mit kalenderlys tændt, noget lækkert morgenmad og en dejlig kop kaffe og får styr på alting inden mine forældre henter mig.. Jeg glæder mig så meget til jeg bare skal hjem til min hjemby og hygge, gå i kirke, spise god mad og selvfølgelig dele gaver ud – det bliver så hyggeligt, der er altså noget magisk over december.. Jeg har ikke helt styr på juleoutfittet i nu, men jeg regner med min mor nok skal tage nogle billeder af det, så i kan se det en af de næste par dage – men mon ikke jeg får styr på det?

Nu hvor det også er d. 24 December, så skal vinderen af den store Danmarks plakat også findes, og jeg vil gerne lige sige tusind tak til alle jer der har deltaget i min giveaway, og et stort tak til Art Box One, for at have givet mig denne mulighed – det betyder rigtig meget.

Vinderen af plakaten er:

Freja Lyno- Hansen. 

Så stort tillykke til dig Freja, du har lige vundet dig en ekstra julegave – så stort tillykke! Jeg får sendt en e-mail afsted til dig, og så får du snart plakaten hjem til dig, yay! 🙂

Nu vil jeg få pakket færdigt og få styr på mig selv, inden mine forældre pludseligt er her.. Men gud hvor jeg glæder mig til i aften! Jeg håber i alle sammen får en fantastisk jul og bare nyder aftenen med jeres familie og kærer, det er virkelig det man skal!
Tusind tak fordi i læser med, i de bedste!
Mange juleknus Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Juleaften - de sidste ting skal på plads.