Mere vand i hverdagen og en grøn fremtid // Miin Bottle.

// Reklame for Miin bottle.

Pink glitter flaske - Her // Pink marmor flaske - Her // Hvid marmor flaske - Her.

Gud hvor har dagen i dag bare været utrolig hård, og hvor er det en træt Nico, der sidder her i sofaen nu og som bare er helt færdig. Vi har haft sygdom på arbejdet i dag, så vi var ingen oppe i min afdeling og der har bare været utrolig travlt, så jeg er bare helt færdig nu.. Dog er det også rart at der er travlt, da det kun er en positiv ting, men det kan mærkes at der har skulle løbes stærkt i dag, og jeg tror jeg sover godt i nat - utrolig godt!

I dag skal jeg fortæller jer om disse 3 fantastiske flasker, som i ser oppe på billederne, og som har gjort at jeg nu drikker meget mere vand i min hverdag og ikke har så meget hovedpinde. I har set flaskerne tidligere, hvis i følger mig på Instagram (Nicolinepraus), og jeg er virkelig bare så glade for dem! Flaskerne er en gave fra søde Miin Bottle, som er en webshop, som designer de fineste flasker, som kan de vildeste ting! Den kan holde dit vand iskoldt i 24 timer (og ja det passer! Jeg havde den med på arbejde en dag, hvor den stod i et varmt lager lokale, og på trods af det, var vandet koldt hele dagen - så skønt!) og så kan den holde 12 timer på varm drikkelse, så det er altså bare lækkert! Så har man til mange kopper kaffe eller te, og så er flaskerne bare smukke! De har rigtig mange forskellige designs, og jeg elsker virkelig dem alle sammen - de er alle sammen unikke, specielle og helt igennem utrolige! Jeg er så glad for mine 3 og skal bestemt have nogle flere, de har virkelig ændret min hverdag og måden jeg drikker vand på.

Jeg er utrolig dårlig til at drikke vand igennem dagen, og det ender ofte med at jeg får hovedpinde og bliver dårlig. Sådan har det været hele vejen igennem mit liv, og det er fordi at hvis vandet ikke er koldt, så drikker jeg det ikke, da det ikke siger mig noget.. Vandet skal helst være helt iskoldt, gerne igennem hele dagen, og det må man sige, jeg har fået nu og det er bare så lækkert! Nu drikker jeg vand konstant og fylder den op flere gange om dagen, så det er helt igennem fantastisk! Vand er også utrolig vigtig for din krop og måden du fungere på, så jeg tænker det er godt tidspunkt jeg har lært det her på, og jeg går gerne stolt rundt med de flakser deroppe, fordi de er helt igennem smukke og virkelig fashion!

Noget som også er helt igennem fantastiske ved disse flasker, er at de er bæredygtige og miljø rigtige, så der er tænkt på en grøn fremtid og på at de ikke skal skade vores plant! Den tanke kan jeg godt lide, og det gør mig mere rolig og glad for at bruge dem, da jeg ved de ikke gør noget dårligt for jorden, da det er vigtigt, fordi vi skal passe på den, vi har kun den! I kan læse mere om genanvendelige vandflasker lige her.. Jeg er ihvertfald utrolig glad for mine, og ved de kommer til at holde i utrolig mange år.

Flaskerne findes som sagt i forskellige farver og stil, hvilket gør der er en til hver. Jeg valgte selv den pinke marmor og den hvide, men i gave fik jeg den smukke glitter flaske, som nu er blevet en fast ven på mit arbejde. Rigtig mange har også sagt at det var den rigtige gave, fordi hvis der er en som skal have en pink glitter flaske, så er det mig.. Den er fra deres sommer kollektion, og den kommer også i blå, hvilket er en farve jeg har overvejet at klikke hjem, fordi den kunne også være smuk i blå! Virkelig virkelig smuk..

Så ja jeg er utrolig glad for de her flasker, og har glædet mig sådan til at kunne vise jer dem og fortælle jer om dem, fordi de er helt igennem unikke! Samtidig som sagt så er jeg vild med at de er bæredygtige og at de er designet med tanken om en grønnere fremtid. Det er noget jeg gerne vil støtte op om, fordi vi skal tænke på vores plant og hele vores jordklode fordi vi har som sagt kun den..

Hvad syntes i om flaskerne? Skal i ud og anskaffe jer en eller hvad syntes i? Og hvilken en er jeres favorit?
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer