Where Flowers Bloom So Does Hope.

Meet Up With Sweet Sandra Willer.

picmonkey-collage-4

18472673_1522483554488640_743625598_o

18472444_1522483477821981_840811557_o

Alle de fine bikinier og styles fra Sandra Willer kan købes i butikkerne lige nu, eller lige her

Jeg har haft en rigtig god formiddag inde i Odense, sammen med en masse andre piger og skønne Sandra Willer! Som nogle af jer måske kan huske, så nævnte jeg hendes kollektion i mine maj favoritter (find det lige her..) hvor jeg ønskede mig den ene af hendes bikinier, og samme dag den kom ud var jeg også oppe og købe den, men det var ikke den eneste.. Jeg endte nemlig også med at købe hendes grønne bikini med hjem, og da jeg så hørte hun kom forbi Odense i dag, vidste jeg bare at jeg måtte op og sige hej til hende! Hun er virkelig en af de personer jeg ser virkelig meget op til og som virkelig inspirere mig, og da jeg mødte hende i dag, var det bare en drøm der gik i opfyldelse.. Udover at få muligheden for at snakke med hende, hører om hendes kollektion, så var det bare fedt at kunne give hende et kæmpe kram, og fortælle hvor inspirerende hun er, og hvor stolt man er som læser at følge med i hendes udvikling! Jeg var så heldig at få en lækker goodiebag med, men jeg havde også en lille gave med til hende, da jeg gerne ville vise hende hvor meget jeg prisætter hende og hendes blog! Når nogle gør det godt, så skal de have det af vide, og Sandra burde få det af vide hver dag, hvis ikke hver time.. Jeg er virkelig stolt af hende, og vil følge hendes rejse indtil den dag hun vælger at stoppe med bloggen, hvis det nogensinde sker! 😉

Men ihvertfald, så har det været en fantastisk formiddag, hvor jeg virkelig har nydt nogle gode timer med verdens bedste blogger, og en virkelig inspirerende person – og så alt hendes lækre undertøj og bikinier! 🙂
Nogle af jer der måske også var deroppe, eller som har fået shoppet lidt af hendes lækre kollektion? Det er en limited edition, så husk at få købt det, før det er too late!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Ej hvor fedt! Sandra er så inspirerende. Elsker at følge med på hendes blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Hun er virkelig så inspirerende, og har også fulgt hende i 1000 år, så det var så fedt endelig at møde hende! 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where Flowers Bloom So Does Hope.