ME-TIME.

Hello sweeties! Her de sidste par dage har jeg taget mig en masse mig tid, inden hverdagen meget snart banker på igen, og kommer til at kører på fuld skrue. Jeg har gået en masse lange ture, taget en masse gode træninger, været sammen med min farmor og familien, arbejdet på mine sociale medier og læst en masse gode bøger. Jeg har faktisk overall bare koblet fra, og lige trukket stikket fra alt det med Pandora, og bare mærket hvordan jeg har det og hvad jeg gerne vil ændre, blive bedre til og forsætte med.. Det føler jeg noglegange er sundt at gøre - lige at stoppe op og mærke hvordan man har det, sådan helt ind i maven. Jeg har også lyttet til en ny podcast, selvstændig, som ligger inde på podcast appen, og jeg er seriøst kæmpe fan! De snakker om det med at være selvstændig, men på en måde som man forstår, og så tager de også lidt gas på det hele, og ej jeg elsker dem bare! De er fantastiske de piger, og så det dejligt lige at hører det, end kun at hører dyster ting som mørkeland og gåsehud - forandring fryder..

I morgen har jeg en travl dag foran mig, da jeg skal til beauty behandling, bankmøde, medicin tid, og negle tid! Så der kommer til at være fart på i morgen, og jeg kommer til at vlogge det hele, simpelthen! Jeg kommer til at have jer med mig hele dagen, så det kan i glæde jer til i weekenden, jeg skal i hvert fald nok sige til når videoen går live! Husk i også meget gerne må følge mig inde på instagram, Nicolinepraus, der deler jeg løbende små glip fra min dag, så der er i altid med!

Husker i også noglegange at passe på jer selv og lige trække stikket, og bare koble fra? Hvad er jeres yndlingsting at lave, når i skal slappe af?
Rigtig god dag og aften til jer alle, Kys N.

Synes godt om

Kommentarer