mandag din dejlige dag // Outfit.

Bluse - Vero Moda // Nederdel - Vero Moda // Strømpebukser - Bilka // Smykker - Pandora.

Hello Sweeties! Kan vi lige snakke om, hvilken fantastisk mandag det har været og hvor godt mit humør er! Det er virkelig længe siden jeg har været i så godt humør, og det har bare været en god start på en ny uge! Jeg har fået trænet (som altid!), og været på arbejde - faktisk en del længere end lige planlagt. Vi er ved at pakke nogle varer ned, som vores outlet butikker i Tyskland skal have, og med alle de forskellige små charms, halskæder osv vi har, så går det bare ikke så hurtigt, men jeg havde en fest! 6 timer på arbejde, men jeg klager ikke - det var virkelig en fest, og gud hvor jeg savner at være på arbejde! Jeg savner mine kollegaer, jeg savner kunderne og jeg savner generelt min hverdag, så at være derinde så længe, det var skønt - jeg ville næsten ikke hjem! Heldigvis har jeg en date med mit arbejde igen på onsdag, og det bliver altså bare lækkert! Men dagen har bare været magisk på en eller anden måde, og jeg har bare haft det så godt! For første gang længe, og jeg har nærmest været helt høj, uden helt at vide hvorfor - mit humør er bare ikke at slå ned! Samtidig har jeg filmet hele dagen en vlog til jer, så det kan i godt glæde jer til! Den kommer ud på onsdag, så det håber jeg i vil se frem til!

Men i skal da ikke snydes fra et Outfit fra dagen, hvor jeg har en af mine nye trøjer på, som er fra Vero Moda. Den er købt i Kerteminde, da der var en butik der skulle lukke, så der var 7o% på alt, så jeg fik den til sølle 86 kroner, og jeg elsker den! Den er så fin og har alle de ting jeg elsker i sig, og så føler jeg mig bare godt tilpas i den - altid vigtigt! Jeg havde virkelig dresset op i dag, bare fordi jeg ville og fordi jeg skulle forbi butikken - altid vigtigt at huske sig selv, selv i denne lockdown! Man føler sig bare bedre tilpas, når man gør lidt ud af sig selv - er det ikke rigtigt?

Jeg håber i alle sammen har haft en god mandag, og har fået en kanon god start på en ny uge! Vi er allerede snart i April, er det ikke for vildt?! Jeg synes 2021 flyver afsted, og det skræmmer mig lidt! Grundet Corona har jeg ikke fået lavet noget af det jeg gerne vil, så skal vi ikke aftale den sygdom snart smutter, for good!
Hvad har du brugt din mandag på?
xx N.

Synes godt om

Kommentarer